TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 25, 2021 Czemu mężczyzna ucieka przede mną, chowa się? Boi się ze pomyślę że coś do mnie czuje czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 25, 2021 Nie czuje, a Ty czujesz albo myśli, że czujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lockdown 2 Napisano Marzec 25, 2021 10 minut temu, TwojaMuuza napisał: Czemu mężczyzna ucieka przede mną, chowa się? Boi się ze pomyślę że coś do mnie czuje czy jak? Mąż się przed tobą chowa czy ktoś inny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 25, 2021 Siema Muza idziemy na rowery??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 25, 2021 4 minuty temu, akimuszki napisał: Siema Muza idziemy na rowery??;) Tak, intensywną przejażdżkę mam w zamiarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 25, 2021 9 minut temu, Electra napisał: Nie czuje, a Ty czujesz albo myśli, że czujesz. O boszze, zwariowany;) Hahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 25, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Tak, intensywną przejażdżkę mam w zamiarze To idziemy jutro Edytowano Marzec 25, 2021 przez akimuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 25, 2021 6 godzin temu, TwojaMuuza napisał: Czemu mężczyzna ucieka przede mną, chowa się? Boi się Pewnie wie co robi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 6 godzin temu, akimuszki napisał: To idziemy jutro Jak masz tv to w sobotę chyba o 22 na TVP historia będzie program który Cię zainteresuje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 Faceci chyba nie lubią jak się ich goni... nie wiem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 25, 2021 18 minut temu, marawstala napisał: Jak masz tv to w sobotę chyba o 22 na TVP historia będzie program który Cię zainteresuje : ) O czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 (edytowany) 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: O czym? Edytowano Marzec 25, 2021 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 6 minut temu, TwojaMuuza napisał: O czym? O starożytnym Egipcie i panujących w nim faraonach : ) https://programtv.onet.pl/tv/historia-w-postaciach-zapisana-453689?entry=51590804 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 25, 2021 Wow, uwielbiam te klimaty;) Chyba kiedyś bylam Kleopatrą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Wow, uwielbiam te klimaty;) Chyba kiedyś bylam Kleopatrą:) Reinkarnacja? .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, marawstala napisał: Reinkarnacja? .) Wierzysz? Swego czasu się tym fascynowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Wierzysz? Swego czasu się tym fascynowalam Czy wierze to za dużo powiedziane, ale też nie napiszę, że jest to niemożliwe : ) animisci wierzą np że możemy się wcielać także w przedmioty martwe... chyba nic nie pomyliłam : ) Edytowano Marzec 25, 2021 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, marawstala napisał: Czy wierze to za dużo powiedziane, ale też nie napiszę, że jest to niemożliwe : ) animisci wierzą np że możemy się wcielać także w przedmioty martwe... Podyskutowałabym ale nie mogę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 Kleopatra to przeczucie czy już coś więcej? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Podyskutowałabym ale nie mogę;) Możesz podyskutować, ale to trzeba też trafić na odpowiedniego dyskutanta... jakby zakres mojej wiedzy nie jest zbyt duży w tym temacie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach