NieLubieTatuazy 34 Napisano Marzec 30, 2021 cieakwi mnie czy czasem wyobrażacie sobie jak wyglądaja, jakie mają cechy osobowości i jak sie zachowują oraz jakie mają inne cechy. Możecie opisać kilka sugerując sie tymi kryteriami, jestem ciekaw co z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 30, 2021 Myślę że Boni to brunetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 Przed chwilą, lonelyman napisał: Myślę że Boni to brunetka. I co dalej? Jestem ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 30, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: I co dalej? Jestem ciekawa Nie wiem hehe. Dalej to już za wysoka szkoła jazdy jak na moje zdolności. Musiałbym zasięgnąć języka u Jackowskiego. A co nie trafiłem? No tak mi się raz śniło i co poradzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 30, 2021 Leżak p33nis 13cm, łysiejący, bęben, rozlany w fotelu od kompa, okulary i dresy zapierdziane. Kończąc zdania robi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 6 minut temu, lonelyman napisał: Nie wiem hehe. Dalej to już za wysoka szkoła jazdy jak na moje zdolności. Musiałbym zasięgnąć języka u Jackowskiego. A co nie trafiłem? No tak mi się raz śniło i co poradzę. Może być. Byłam w Człuchowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 30, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Może być. Byłam w Człuchowie U Krzyśka na kawie?. No to byłaś w moim województwie u krzyżaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 30, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: No leżak to mi się kojarzy z takim incelem pro, co kiedyś filmik wrzucałam. Wpoiszcie se: skippy the virgin w yt. Ale okropny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, lonelyman napisał: U Krzyśka na kawie?. No to byłaś w moim województwie u krzyżaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Marzec 30, 2021 Nie potrzebowałem sobie nikogo wyobrażać stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Marzec 30, 2021 Przemek oczywiście chad 10/10 może mieć każdą laskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castaway 5 Napisano Marzec 30, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: No jak go zobaczyłam pierwszy raz to odrazu pierwsze skojarzenie: Leżaczek Pokaż swoją ospermioną mordę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 30, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: No jak go zobaczyłam pierwszy raz to odrazu pierwsze skojarzenie: Leżaczek Faktycznie hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 30, 2021 Przed chwilą, Castaway napisał: Pokaż swoją ospermioną mordę xD Tez byś pewnie chciał komuś morde ospermić, a nie masz komu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Marzec 30, 2021 Nie ma co sobie wyobrażać, zjawiskowość wyglądu dzielę na trzy a nawet i cztery to tylko internet każdy może się kreować na kogo chce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 30, 2021 Wyobrazam sobie, ze jestem piękna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 34 minuty temu, Benniee napisał: Leżak p33nis 13cm, łysiejący, bęben, rozlany w fotelu od kompa, okulary i dresy zapierdziane. Kończąc zdania robi . Tymczasem prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Marzec 30, 2021 (edytowany) wyobrażacie sobie po by się stało jakby całe forum się spotkało w rl? xd Edytowano Marzec 30, 2021 przez ElitexD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 (edytowany) 29 minut temu, Pocahontaz napisał: No leżak to mi się kojarzy z takim incelem pro, co kiedyś filmik wrzucałam. Wpoiszcie se: skippy the virgin w yt. Mi Pokahontaz krolowa w necie jakala w świecie wpiszcie sobie Czy jest pani PROSTYTUTKĄ? ” w YouTube Edytowano Marzec 30, 2021 przez Gość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 30, 2021 2 minuty temu, ElitexD napisał: wyobrażacie sobie po by się stało jakby całe forum się spotkało w rl? xd Armagedon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Marzec 30, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Armagedon przemo i sernik przestali by być pra/wikami xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 2 minuty temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Leżak, posłuchaj dobrej rady i zdejmij plakat, którym zakleiłeś lustro w swojej chacie Ja nic nie zaklejalem bo widzę rosomaka z adamantium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 30, 2021 2 godziny temu, NieLubieTatuazy napisał: cieakwi mnie czy czasem wyobrażacie sobie jak wyglądaja, jakie mają cechy osobowości i jak sie zachowują oraz jakie mają inne cechy. Możecie opisać kilka sugerując sie tymi kryteriami, jestem ciekaw co z tego wyjdzie Wyobrazam sobie, ze nie masz tatuazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 6 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: W tej sytuacji zastosuj wariant nr 2: przestań ćpać to g..., bo Ci szkodzi Lata siłowni w sobie robią swoje a brode i włosy mam takie same Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 9 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: W tej sytuacji zastosuj wariant nr 2: przestań ćpać to g..., bo Ci szkodzi Jak wyjdę z wanny wkurzony nie idzie odróżnić nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, TakaJedna napisał: Hahahaha. Ogórek, do kogo to? Jego ukochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, TakaJedna napisał: Uuu... Piękna Język sięga daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 30, 2021 1 minutę temu, TakaJedna napisał: Przy dużym ogórku to jak najbardziej mile widziane Biedactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 2 minuty temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: A jak sobie mnie wyobrazacie ? lovely dance blonde girl w YouTube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2021 3 minuty temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Agatka... Pomyślmy... jak na tych fotkach outfitów wrzucanych do oceny? Nosiłem nawet niesmietelnik teraz mam przy kluczach bowiem mi się zerwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach