Bartek94 29 Napisano Marzec 31, 2021 Zauważyłem, że przez tę pandemię, ciągłe siedzenie w domu, lockdowny, stałem się strasznie nudny (nawet bardziej niż przedtem), i ciężej mi jest nawiązywać kontakty, zwłaszcza z kobietami. Kto ma podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 31, 2021 Zawsze byłam nudna soł noł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Marzec 31, 2021 3 godziny temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zawsze byłam nudna soł noł. Ja uważam Cię za ciekawą osobowość. Nie podlizuję się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Marzec 31, 2021 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 31, 2021 Przed chwilą, Domi99 napisał: Ja uważam Cię za ciekawą osobowość. Nie podlizuję się. Cieszę się, że chociaż pozory stwarzam. Błogosławię Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2021 3 godziny temu, Bartek94 napisał: Zauważyłem, że przez tę pandemię, ciągłe siedzenie w domu, lockdowny, stałem się strasznie nudny (nawet bardziej niż przedtem), i ciężej mi jest nawiązywać kontakty, zwłaszcza z kobietami. Kto ma podobnie? Nie ja miałem lockdown zanim to było modne, jak zrobią dochód podstawowy i gry dla każdego to też musicie wiedzieć że byłem pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 31, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 31, 2021 4 godziny temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zawsze byłam nudna soł noł. Ale ogólnie jesteś fajna. Taka diablica ale od początku pozytywnie Cię obieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 31, 2021 2 minuty temu, lonelyman napisał: Ale ogólnie jesteś fajna. Taka diablica ale od początku pozytywnie Cię obieram. Też Cię lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 31, 2021 ja to nie siedziec w domu ale polubilem samotnosc jeszcze bardziej i mi pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarinalol 15 Napisano Marzec 31, 2021 Mi się pogorszyła depresja i nerwica przez ten cały cyrk, który się dzieję. Pozdrawiam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 31, 2021 57 minut temu, kociełezki napisał: ja to nie siedziec w domu ale polubilem samotnosc jeszcze bardziej i mi pasuje A Ty w koncu jestes on czy ona? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Marzec 31, 2021 38 minut temu, Katarinalol napisał: Mi się pogorszyła depresja i nerwica przez ten cały cyrk, który się dzieję. Pozdrawiam. Trzymaj się, ja jestem niby stabilny psychicznie, ale też ostatnio nerwowy i nic mi nie wychodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarinalol 15 Napisano Marzec 31, 2021 37 minut temu, Kulfon napisał: A Ty w koncu jestes on czy ona? Dobre pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarinalol 15 Napisano Marzec 31, 2021 1 minutę temu, Bartek94 napisał: Trzymaj się, ja jestem niby stabilny psychicznie, ale też ostatnio nerwowy i nic mi nie wychodzi I Ty też się trzymaj, dasz radę, pozdrawiam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Marzec 31, 2021 2 minuty temu, Katarinalol napisał: I Ty też się trzymaj, dasz radę, pozdrawiam. Dzięki! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 31, 2021 45 minut temu, Kulfon napisał: A Ty w koncu jestes on czy ona? jestem on to ja na zdjeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Marzec 31, 2021 6 minut temu, kociełezki napisał: jestem on to ja na zdjeciu Ładny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 31, 2021 2 minuty temu, Kulfon napisał: Ładny. Dziękuję Kulfonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Marzec 31, 2021 3 godziny temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Cieszę się, że chociaż pozory stwarzam. Błogosławię Cię Twój ostry język i trafne spostrzeżenia świadczą o sporej inteligencji. Rili Fink soł. Dziękuję za błogosławieństwo, wzruszyłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Second Floor 26 Napisano Kwiecień 4, 2021 Dnia 31.03.2021 o 18:30, Bartek94 napisał: Zauważyłem, że przez tę pandemię, ciągłe siedzenie w domu, lockdowny, stałem się strasznie nudny (nawet bardziej niż przedtem), i ciężej mi jest nawiązywać kontakty, zwłaszcza z kobietami. Kto ma podobnie? Lol, ja mam podobnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 4, 2021 2 minuty temu, Second Floor napisał: Lol, ja mam podobnie. Najgorzej, że przy tym wszystkim brakuje mi towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 4, 2021 Dnia 1.04.2021 o 00:34, Katarinalol napisał: Dobre pytanie. Czy masz prostatę? Odpowiedź nie jest taka prostata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cuatro 8 Napisano Kwiecień 4, 2021 Dnia 31.03.2021 o 22:43, lonelyman napisał: Ale ogólnie jesteś fajna. Taka diablica ale od początku pozytywnie Cię obieram. Ja też. Ale nie pisze postów, bo obawiam się, że mógłbym cię zdenerwować i byś mnie wychlostala tak, że tylko jaja by klaskały o moje czoło... Cytuję z pamięci : -) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 4, 2021 Coś w tym jest niestety. Nudna jak flaki z olejem jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, la_manzana napisał: Coś w tym jest niestety. Nudna jak flaki z olejem jestem. Nic Cię kompletnie w życiu nie interesuje? Na niczym się nie znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Nic Cię kompletnie w życiu nie interesuje? Na niczym się nie znasz? Znam się na wielu rzeczach, mam zainteresowania, ale to nie zmienia faktu, że mogę być po prostu nudną osobą i nie potrafić prowadzić interesującej rozmowy oraz zaciekawić kogoś sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 4, 2021 1 minutę temu, la_manzana napisał: Znam się na wielu rzeczach, mam zainteresowania, ale to nie zmienia faktu, że mogę być po prostu nudną osobą i nie potrafić prowadzić interesującej rozmowy oraz zaciekawić kogoś sobą Jak urody nie ma, to w dzisiejszych czasach i obyczajach trudno o zainteresowanie. Jakie te zainteresowania masz? Być może one są nudne, a ty pod ich wpływem taka się sobie wydajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 4, 2021 4 minuty temu, Druhu napisał: Jak urody nie ma, to w dzisiejszych czasach i obyczajach trudno o zainteresowanie. Jakie te zainteresowania masz? Być może one są nudne, a ty pod ich wpływem taka się sobie wydajesz. Nie sądzę, że moje zainteresowania są nudne, bo niektóre są dość specyficzne Może więc brak mi urody i w tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, la_manzana napisał: moje zainteresowania są nudne, bo niektóre są dość specyficzne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach