Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Zatik, Pasha, Wilkanoc - czyli życzenia na Wilkanoc

Polecane posty

Chcę życzyć  wam  błogosławionych , szczęśliwych , pokojowych i zdrowych świąt Wielkanocnych . Niech Zmartwychwstały Jezus Chrystus błogosławi wasze domy . Niech te święta będą dla was  przepełnione bliskimi ludźmi żebyście nieodcumowani tęsknoty 

23 minuty temu, Różniczka napisał:

Dziękuję za życzenia, ja życzę Tobię Rypsyma żebyś żyła w wolnym od wojny, szczęśliwym i dostatnim kraju oraz żeby  już nigdy wiecej żadną matką w Armenii  nie musiała bać się o życie i zdrowie swojego syna, 

Amen dziękuję

Chrystus zmartwychwstał! 

Kristos harjaw i mereloc! - Nie mam pewności, czy napisałam to poprawnie, lecz zalogowałam się dziś specjalnie po to. Ufam, że bieżący czas zgodnie z planem spędzasz ze swym Synem u boku. Niechaj te święta dodadzą Wam otuchy i wiary w lepsze jutro. Oby piękne życzenia od Różniczki spełniły się w pełni, jak najrychlej, na zawsze. Pozdrawiam Cię serdecznie.

3 godziny temu, kurka na maśle napisał:

Chrystus zmartwychwstał! 

Kristos harjaw i mereloc! - Nie mam pewności, czy napisałam to poprawnie, lecz zalogowałam się dziś specjalnie po to. Ufam, że bieżący czas zgodnie z planem spędzasz ze swym Synem u boku. Niechaj te święta dodadzą Wam otuchy i wiary w lepsze jutro. Oby piękne życzenia od Różniczki spełniły się w pełni, jak najrychlej, na zawsze. Pozdrawiam Cię serdecznie.

dziękuję . jest mi bardzo miło . Napisane bezbłędnie