kardulaki 89 Napisano Kwiecień 4, 2021 Pierwszy raz jestem sama w święta i się zastanawiam czy to bardziej moja wina czy tak chciał los ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Kwiecień 4, 2021 1 minutę temu, duży ogórek napisał: Dzień dobry jeździsz na rowerku? tak mozesz gdzieś pojechać spotkać kogoś nie będziesz sama. Zimno dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Kwiecień 4, 2021 19 minut temu, kardulaki napisał: zastanawiam czy to bardziej moja wina czy tak chciał los ...? Sami kreujemy swój los. Z resztą to żadna tragedia. Wiesz ile fajnych rzeczy można robić, kiedy inni świętują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Kwiecień 4, 2021 38 minut temu, duży ogórek napisał: Ociepli jak tam sytuacja finansowa poprawiło się? Pracę mam więc na przeżycie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Kwiecień 4, 2021 27 minut temu, Nemetiisto napisał: Sami kreujemy swój los. Z resztą to żadna tragedia. Wiesz ile fajnych rzeczy można robić, kiedy inni świętują? Nie wiem ,nic mi się nie chce wolałabym z ludźmi zwłaszcza,że na codzień sama mieszkam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neferka 1 Napisano Kwiecień 4, 2021 Hej jestem tutaj nowa i ja również spędzam święta sama, w pracy. Staram się jak najlepiej wykorzystać ten czas na poukładanie myśli i przemyślenie nie których spraw, ale mimo wszystko trochę mi smutno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Kwiecień 4, 2021 4 minuty temu, Neferka napisał: Hej jestem tutaj nowa i ja również spędzam święta sama, w pracy. Staram się jak najlepiej wykorzystać ten czas na poukładanie myśli i przemyślenie nie których spraw, ale mimo wszystko trochę mi smutno. Mnie też smutno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neferka 1 Napisano Kwiecień 4, 2021 Może warto wykorzystać ten czas na przeczytanoe jakiejś fajnej książki chociaż ja joe mogę skupić uwagi. Trzeba się jakoś pozytywnie nastroić. Jak byłabym w domu to pewnie pomyślałabym o jakiejś pielegnacji, winku i fajnej komedii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwkawkompocie 8 Napisano Kwiecień 4, 2021 Też spędzam je samotnie. 5! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 4, 2021 Samemu też można świętować. Kwestia nastawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 4, 2021 Ja w tym roku jestem sam. Taki los... Do rodzinki pojadę dopiero po Świętach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardulaki 89 Napisano Kwiecień 4, 2021 Jednak jadę do koleżanki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach