zabulllinek 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 W życiu publicznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 Strajki pielęgniarek były. Albo te marsze wolności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: zakompleksione i brzydkie zawsze atakuja te atrakcyjne, niezalezne To by się akurat zgadzało z tym co robisz na forum wobec innych dziewczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabulllinek 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 W sądach nad opieką nad dziećmi.No i większość kobiet jest bi więc częściej wybierają kobiety do seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabulllinek 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 3 minuty temu, Druhu napisał: To by się akurat zgadzało z tym co robisz na forum wobec innych dziewczyn. A co robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, zabulllinek napisał: A co robi? Mam teraz za Ciebie czytać, czy sam sobie wyciągniesz wnioski po lekturze tego wariata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabulllinek 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Mam teraz za Ciebie czytać, czy sam sobie wyciągniesz wnioski po lekturze tego wariata? On ich nie widzi więc nie wie czy są atrakcyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaktozbyinny 99 Napisano Kwiecień 6, 2021 Solidarnosc kobiet nawet jak istnieje to jest latwa to rozbicia. W zyciu publicznym kobiety sie solidaryzuja bo uwazaja kobiete za latwiejszy pozniejszy cel. Najpierw razem zagryziemy faceta a pozniej ja zagryze ciebie. Jakby pozniej zostal facet byloby mi trudniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabulllinek 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 8 minut temu, Jaaktozbyinny napisał: Solidarnosc kobiet nawet jak istnieje to jest latwa to rozbicia. W zyciu publicznym kobiety sie solidaryzuja bo uwazaja kobiete za latwiejszy pozniejszy cel. Najpierw razem zagryziemy faceta a pozniej ja zagryze ciebie. Jakby pozniej zostal facet byloby mi trudniej. Co to znaczy łatwiejszy późniejszy cel?Kobieta celem innych kobiet do obalenia?W jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaaktozbyinny 99 Napisano Kwiecień 6, 2021 Zeby cos zyskac. Jak myslisz, ze te co tak sie "drą" ze polowa zarzadow to powinny byc kobiety odda pozniej te miejsca w zarzadach innym kobietom, byc moze madrzejszym? Nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach