kokos89 12 Napisano Kwiecień 13, 2021 podkreślają jakie są inteligentne albo wykształcone albo ogólnie z jakiegoś powodu uwazaja się za lepszych od innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokos89 12 Napisano Kwiecień 13, 2021 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwkawkompocie 8 Napisano Kwiecień 13, 2021 Uważają, ze maja jakiś większy przywilej do życia, a tymczasem przyszliśmy na świat tą samą drogą i tą samą stad odejdziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokos89 12 Napisano Kwiecień 13, 2021 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 13, 2021 Że pycha kroczy przed upadkiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 13, 2021 40 minut temu, Srimba napisał: Hm. No skoro tak uważają to widocznie mają powody. Nawet mogę im w to uwierzyć, tyle że nie mam ochoty spędzać czasu z takimi osobami. Męczą mnie takie egzemplarze i czuję się jak szara myszka przy nich. Ja ich uważam za nadętych ...i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etam 92 Napisano Kwiecień 13, 2021 Nic nie myślę. Za głupia jestem, żeby inteligentnych zrozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokos89 12 Napisano Kwiecień 15, 2021 Mi sie wydaje ze tylko ludzie z kompleksami wywyższają się ze swoimi osiągnięciami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 15, 2021 Wolę ludzi, którzy szanują innych i nie okazują im pogardy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 15, 2021 Zwykle ludzie, którzy się czymś szczycą mają niskie poczucie wartosci i swą wartośc muszą oceniać przez porownywanie się z innymi. Np jak ktos jest biedny i sie tego wstydzil, a nagle sie choc troche wzbogaci to będzie się tym szczycił i podniecał, porownywal do innych i czul sie dobrze gdy wypada lepiej na ich tle, a źle gdy spotka kogos bogatszego. Tak samo jest z potrzeba czucia sie inteligentnym, ładnym, lubianym itd. Kazdemu imponuje cos innego. Czlowiek, ktory zna swoja wartosc nie potrzebuje sie porownywac z innymi ani nikogo ponizac by sie poczuc lepiej. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach