JowWerSad 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 Hej, 33 dni temu doszło u mnie do stosunku bez zabezpieczenia. Zażyłam tabletkę escapelle 8godz. po stosunku Okres mi się spóźnia już prawie 2 tyg. Mam wielkie obawy co do ciąży... Mam podwyższoną temperaturę, silne mdłości, Zdarzają się bóle i zawroty głowy i brak miesiączki. HELP! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Kwiecień 16, 2021 (edytowany) Zrób test ciążowy. Ciąża jest mozliwa Edytowano Kwiecień 16, 2021 przez Kliop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regen 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 Może będzie Dzidziuś SUPER ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Kwiecień 23, 2021 Escapelle też ma jakieś skutki uboczne, okres może się opóxnić, więc na luzie. Skoro przyjęłaś 8 godz. po, no to oczywiście ogromne szanse by do zapłodnienia nie doszło. Na przyszłość kup diafragmę Caya i wkładaj przed seksem, to nie będzie trzeba tabletek po kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Kwiecień 23, 2021 Weź sobie kup jakiś tester czy coś do sprawdzania owulacji. Ja bym ciąże wykluczyła, ale escapelle mogła zaburzyć gospodarkę hormonalną. Weź sobie zobacz termometr owulacyjny Cyclotest MySense. Będziesz kontrolować płodnośc, a jak będziesz wiedzieć kiedy dokładnie też wiadomo kiedy się zabezpieczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Kwiecień 30, 2021 a może sprawdzaj płodność na testerze na ślinę afrodyta, to uwzględnia poziom lh w ślinie. Przecież skoro zażyłaś pigułkę 8 godzin po stosunku, to raczej na pewno nie jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach