mika739 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 witajcie. Czy polecicie jakiś dobry i certyfikowany kurs angielskiego w Koszalinie? bardzo mi zależy żeby ten kurs był z certyfikatem i był honorowany przez przyszłych pracodawców. Może ktoś mi poradzi i pomoże? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Wydaje mi się, że chyba każda szkoła daje papierek o zakończeniu kursu danego stopnia. jednak to jest tylko gdybanie i mogę powiedzieć tylko, że jak ja chodziłam na kurs, to dostałam odpowiedni glejt potwierdzający zaliczenie kursu , który z resztą był przydatny podczas rozmowy kwalifikacyjnej. myślę, że to przeważyło o przyjęciu mnie na okres próbny, a teraz już umowa bezterminowa. ukończyłam Learning Centre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Maj 31, 2021 Po ukończeniu kursu w szkole Learning Centre będziesz miała certyfikat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukrecja Komajda 0 Napisano Sierpień 24, 2021 Polecam również w Learning Center nauka języka jest najbardziej skuteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Wrzesień 30, 2021 Szkoła Learning Centre ma bardzo dobre kury językowe. Warto do nich zajrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach