Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 22, 2021 3 godziny temu, downhiil napisał: zepsulem to, gdybym wcześniej cos zrobil to moglo coś wyjść To trzeba było nie psuć. Raz piszesz, że to jej wina, innym razem, iż ty to zepsułeś. Oszaleć można z tymi twoimi kłamstwami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 22, 2021 Dnia 21.04.2021 o 01:30, downhiil napisał: wiem co czuję ale nie muszę tu tego pisać, to karuzela ale gdy ja widzę to wiem i fakt jest taki ze gdyby chciala i zrkbila jakis krok zawsze bym jej dal szanse, nie ocenial pomimo wszystko Jak się odezwie to wszystko ok ,ale jak nie podpuszczalska działająca na dwa fronty zołza, pokrętna logika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 48 minut temu, Sofi napisał: Jak się odezwie to wszystko ok ,ale jak nie podpuszczalska działająca na dwa fronty zołza, pokrętna logika olewa mnie a gdy odpuszczam zaczyna się znowu gapić, nic z tego więcej nie wynika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Dens lajk mankiz byczys ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 boję się że już się nie zakocham z wzajemnoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 A ona cię kocha z wzajemnością, że piszesz już? Beks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Nie myśl za dużo, to przecież zawsze się mści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 22, 2021 6 minut temu, downhiil napisał: boję się że już się nie zakocham z wzajemnoscia Jest taka możliwość ,a może się zakochasz i będziesz czekał nie wiadomo na co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 15 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: A ona cię kocha z wzajemnością, że piszesz już? Beks. myślę że coś czuję i gdyby nie to że jest zajęta coś by z tego bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: myślę że coś czuję i gdyby nie to że jest zajęta coś by z tego bylo Ja myślę, że książę Filip mję kocha i gdyby nie to, że ma żonę i dzieci to byłabym ksienrzno Szwecji tera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 powiem co czuję na pożegnanie najwyżej mnie wyśmieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Ja tez powiem. I będę jeszcze machać z karocy do plebsu czepkowego o tak blogosławić będę swój szwedzki lud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 nie wiem po oco to zwodzenie skoro jesteś z kimś, ciekawi mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Na pokuszenie, bo kobiety to dzikie wenrze, a pipa to ich oręże. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Cześć babko Boni Blu niedoszła księżna z Bożej łaski. Od dziś tak należy się do mnie zwracać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 22, 2021 11 minut temu, downhiil napisał: powiem co czuję na pożegnanie najwyżej mnie wyśmieje A jak powie ,że Cię kocha ,też się pożegnasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 6 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Na pokuszenie, bo kobiety to dzikie wenrze, a pipa to ich oręże. to uzależnienie, haj hormonalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: to uzależnienie, haj hormonalny Nie znam się na hajach. Znam się na lołach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 2 minuty temu, Sofi napisał: A jak powie ,że Cię kocha ,też się pożegnasz? to raczej niemożliwe, może po serii randek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Dobrze Boni Blu niedoszła księżno z Bożej łaski. Twój wnuk jest w stanie trudnym( w sumie bardzo pozytywnym) w tym momencie wiec w razie czego może nie ogarniać. XD To ostrzeżenie. A teraz uniż swą szyję i pocałuj księżnę w dłoń, gdyż myślała, iż wyrzekłeś się jej na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: to raczej niemożliwe, może po serii randek Chcesz ,żeby z Tobą gadać ,a nie potrafisz odp na pytanie .Nie pytałam czy to możliwe tylko co byś zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Już Boni Blu niedoszła księżno z Bożej laski, klękam i całuję... Całuj berło moje i sygnet kùrewski. Pardon, królewski. A teraz pasuję Cię na pazia księżnej i nadaje imię Wnuk Forever. Od teraz należysz do zakonu Babki 🗡⚔ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Żegnam was piękna pieśnią i odchodzę z w sercu boleścią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Kwiecień 22, 2021 36 minut temu, downhiil napisał: powiem co czuję na pożegnanie najwyżej mnie wyśmieje Ona miałaby Cię wyśmiać? Prędzej zaklei sobie usta Super Glue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 22, 2021 zaczynam rozumieć o co tu mniej więcej chodzi, myślę że jednak na dzień dzisiejszy moje szansę są marne lub znikome bo ostatnio zlekceważyłem jej podchody a tak naprawdę to strach przed odrzuceniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.a 18 Napisano Kwiecień 23, 2021 18 godzin temu, downhiil napisał: zaczynam rozumieć o co tu mniej więcej chodzi, myślę że jednak na dzień dzisiejszy moje szansę są marne lub znikome bo ostatnio zlekceważyłem jej podchody a tak naprawdę to strach przed odrzuceniem A dlaczego zlekceważyłeś jej podchody? Drugi raz tego nie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 23, 2021 3 godziny temu, A.a napisał: A dlaczego zlekceważyłeś jej podchody? Drugi raz tego nie zrobi. bo trochę tego nie rozumiem, jak chcesz porozmawiac to to robisz chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.a 18 Napisano Kwiecień 23, 2021 24 minuty temu, downhiil napisał: bo trochę tego nie rozumiem, jak chcesz porozmawiac to to robisz chyba Czego nie rozumiesz? I co ja robię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 23, 2021 29 minut temu, downhiil napisał: bo trochę tego nie rozumiem, jak chcesz porozmawiac to to robisz chyba Przygarnął kocioł garnkowi a ty, dlaczego nie rozmawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 23, 2021 6 minut temu, TakaTamJedna... napisał: Przygarnął kocioł garnkowi a ty, dlaczego nie rozmawiasz? bo sytuacja jest beznadziejna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach