agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 22, 2021 19 minut temu, EIciaa napisał: Ale kobiety są złe i zapamiętaj to raz na zawsze !!! xD Jak się je wkur-wi, to są złe... 1 minutę temu, irukangi napisał: Ja jestem ! Hmmm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 5 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Jak zahipnotyzuje ich atrakcyjna laska, to działają praktycznie bezinteresownie... i nieświadomie I dlatego jesteście chūja warci i zawsze jak monopolowy otwarci. Dens for mi bycz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Ooo, przepraszam: ch... mam swojego, otwarta to raczej może być co najwyżej przedstawicielka płci przeciwnej... Jesteś Babka pewna, że do mnie pisałaś? Zapomniałeś o kakale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Nie, Cacao zaraz przyjdzie i sama Ci odpowie Żen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 To nje moja wina, że cycochy wypinam. #metoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 5 minut temu, 90%cacao napisał: Też bys wypinała, gdybyś miała wybacz żart Mam jeszcze dupę. Hiszpan to tylko dodatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: No właśnie miałam napisać że ja chyba na tych porządnych też trafiłam i potwierdzam Szczęśliwy, normalny facet spławi nową laske, nawet jakby mu za to dopłacała i sama do łóżka wskakiwała Szyscy zdrowi w domu twem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: A juści. Znowu mam deja vu. Matrix się zacina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: To trzeba zresetować Właśnie jestem na etapie resetowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: Podobno facet może być tylko ciut przystojniejszy od D/iabła. Diabeł jest super hot. Inaczej nie byłby tak pociągający. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 22, 2021 10 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Bardzo dobrze, resetuj nam ! Siebie resetuję. Was nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 22, 2021 9 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Uważaj bo sobie końcówki przysmalisz Będę się smażył w piekle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 22, 2021 7 minut temu, EIciaa napisał: Chciał byś Lecz niestety do piekła wpuszczają tylko tych którzy za życia dużo nagrzeszyli A Ty przecież jesteś grzecznym chłopcem xD Zamierzam jeszcze nagrzeszyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach