Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość AntyBazyl

Do wiecznie narzekających na brak kobiety...

Polecane posty

5 godzin temu, _Kirke napisał:

Sorki, Leżak, ale mitomanisz i sam się wkopujesz, nawet nie wiedząc kiedy. Jakiś czas temu natknęłam się na Twoje posty o tym, jak przyszła do Ciebie ekipa remontowa coś robić w mieszkaniu matki. Robotnicy jawnie się z Ciebie brechtali. A Ty nic. Sam to opisywałeś, pamiętam. Po pierwsze z alfy nikt się nie brechta. Po drugie nawet gdyby ktoś próbował, to alfa umie odpowiednio zareagować. Swoją drogą jak żyję nie widziałam, żeby ktoś, kto wykonuje usługę w czyimś domu, śmiał się pod nosem z właściciela, więc serio jestem ciekawa, co z Ciebie za okaz, bez urazy. Musiałeś wyglądać na ostrego piwniczaka.

5 godzin temu, _Kirke napisał:

Czyli mówiłam, akcja w stylu piwniczak. Na bank od razu uznali Twoją matkę za tę, która tu płaci. Leżak, Leżak... 😉

Zaraz, przecież podobno już w szkole wymiatałeś, a wtedy w ogóle nie miałeś portfela.

Sam się wkopujesz tymi bzdurami.

Dziwoląg-piwniczak został trafiony i zatopiony. Dzięki _Kirke 🙂

To pierwszy w historii przypadek osobnika alfa będącego jednocześnie skończoną pipą grochową ze wzrokiem wbitym w podłogę, który z dumą i charyzmą przemykając jak szczur pod ścianami kiedy już trwożliwie wychynie ze swej dziupli 😄

Edytowano przez Doktor Siurek
  • Haha 1

Dnia 25.04.2021 o 21:54, Electra napisał:

Czlowiek 170kg nie może być kochanym? Człowiek po 40 też nie? Ciekawe... 

Może, to @AntyBazyl nie zrozumiał:

Dnia 25.04.2021 o 21:01, AntyBazyl napisał:

Panowie, Polska to raj dla mężczyzn. Tutaj kobiety sa tak spragnione miłości  albo nie stać je na mieszkanie, ze praktycznie nie mają wymagan. A wartościowych fajnych mężczyzn jest jak na lekarstwo. O 17.15 na. Tvp 2 emitowany jest program o bardzo otyłych osobach. Zobaczcie jaka młoda atrakcyjna doope dorwal sobie gościu co by nie mówić podstarzaly, po 40, ważący ze 170 kg jak nie wiecej. Więc pomyślcie jakimi wy musicie być spi3rdolinami, ze zadna was nie chce. Tyle do waszego przemyślenia. Pozdro 👋 

Każda mądra kobieta wie, że jak facet waży 170kg, to może przez 3tygodnie nic nie jeść.

a wtedy co?

Ona nie musi nic szykować, i prawie cała pensja jej.
Dodatkowo zgłosiła go do programu.

inna sprawa, że z tego co powiedziałeś, to Polska to Raj dla Rezydentów i właścicieli nieruchomości.
Kojarzę takie motywy, że facet znajduje dziewczynę, za młodu, rówieśniczkę,
tylko tyle nadgodzin robi, że jej nie może zobaczyć.

Więc jak facet młody, i biedny, to choćby miał dziewczynę, to jej mieć nie będzie,
chyba, że zgodzi się na bogatszą dziewczynę...
Ale wiele facetów rezygnuje z za dużo bogatej dziewczyny, jak wiele dziewczyn z za przystojnego faceta.

Ale po 30stce to spokojnie jak ma się mieszkanie to można liczyć na kontakt z 20Latką...
Bo kobiety Lubiące se.ks wiedzą, że do se.ksu przydaje się przestronna sypialnia i wygodne łóżko,
oraz facet, który z powodów finansowych może spędzić w tym łóżku wiele czasu
(dużo gorzej jeśli to zdrowie mu na to nie pozwala, ale niektóre nie będą czuć bólu)

Tylko siłą rzeczy niektórzy po 40stce, czy po 50tce nie mają mieszkania,
nie wyglądają, nie czują się,

oraz mają jeszcze inn wady.

Ale ogólnie @AntyBazyl udowodnił rzecz, które udowadnia taki program był:
"Czekając na Sobotę" produkcji HBO

o tym jak Lemingi wyjeżdżają parę km za miasto i normalnie bieda straszna.....
A tutaj miastowe Płatne Dziewczyny, podobnie jak sprzedajni politycy, sprzedajni dziennikarze,
przemądrzali wykształceni, i cała poółElita tego kraju się dziwią jaka Bieda w Polsce B.

im nie chce się wierzyć co to znaczy facet z mieszkaniem.
Jak wielu kawalerów na wsi jest bez kobiety.

Nawet czytałem o tym w Lewackich portalach.

W miastach jest kobiet więcej, ale to nawet w miastach Australii jest 3kobiety na 1 faceta,
a na wsiach 4mężczyzn na 1 kobietę.

Dlatego w Polsce i na świecie są te programy rolnik szuka żony,
dla konserwatystów tradycyjnych ze wsi, oraz myślących o wsi

A w miastach są programy o dwużeńcach, g.ejach, poliginistach i innych:

Gniewko Justyna i Patrycja:
youtube.com/watch?v=TQfEEA84UcM

youtube.com/watch?v=Blvwh4jz4_g

pinterest.com/pin/748793875539008363/

queenzcustomz.com/post/polygyny-why-black-women-prefer-to-be-side-hoes

Dnia 25.04.2021 o 21:43, AntyBazyl napisał:

Obejrzyj dzisiejszy odcinek to zobaczysz o czym mówię. 

Mógłbyś raczyć podać tytuł.
Ty sobie obejrzyj:

"Czekając na Sobotę" produkcji HBO i sobie skontempluj jak bardzo Polsce się przysłużyłeś swoim doinformowaniem, propagowaniem informacji i wyborczo.
Możliwe, że przysłużyłeś się sobie tylko i wyłącznie.
Dlatego powinieneś sobie pogratulować jak po.pier.do.liłeś innym życie ekonomiczne,
mimo, że to oni na Twoje miasto podatki płacili, to oni tych podatków nie zobaczyli

Gratulacje @AntyBazyl.....
Nie przerzucaj swojej winy na innych,
tylko dumnie bądź z siebie dumny!

Edytowano przez PrawiczekPzn
pinterest.com/pin/223561568991809943/

Gość AntyBazyl
15 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał:

Praviku, AntyBazyl to... kobieta; kobieta tak skrajnie chamsko i cyniczno-materialistycznie nastawiona że szok; gdyby jeszcze trzymała to nastawienie dla siebie, ale ona atakuje wręcz każdego faceta, który śmie się przed kobietami w pyle podłoża pokornie nie czołgać, natomiast wszelkie działania kobiet z wrodzonym relatywizmem moralnym nadzwyczaj gładko usprawiedliwia. Ja dałem jej ignora, bo po prostu miałem dość tych ataków na poziomie gimbazy, ale zastanawia sam fakt że wątek wciąż istnieje (za sam post otwierający już powinien być wspomnieniem); zastanawia też i fakt że AntyBazyl z takim językiem jeszcze nie zarobiła bana. Wyjaśnienia mogą być trzy:

1) Tak rozkręca "interes" (czyli wątki) swoją agresją, że modka jej nie tyka;

2) Jej poglądy są zbieżne z poglądami modki, a wtedy klękajcie narody...

3) Ma bezpośrednie dojście do modki.

Ty masz schizofrenię, ze doszukujesz się drugiego dna, ktorego nie ma. 

P.s. Ignorujesz to ignoruj. Bądź konsekwentny. 

To prawda. Na kobietach ciąży presja i łatka "starej panny" nadal jest w pewnych kręgach aktualna, więc niektóre z desperacji i tak prędzej czy później połaszą się na jakiegoś Janusza, bo fajnych facetów jest jak na lekarstwo. Może z 10% kobiet całkiem przyzwoicie trafi a reszta musi się otaczać dziadersami, jeśli chce być w związku czy stworzyć rodzinę. Kobiety są spragnione męskiej atencji i prawda jest taka, że część sama przejmuje inicjatywę i zaczepia mężczyzn, wiec jak w dzisiejszych czasach facet nie potrafi sobie znaleźć dziewczyny, to musi być straszną niemotą, bo one same wyciągają w jego kierunku "pomocną dłoń". Widzę po koleżankach jak niektóre się cieszą, gdy jakiś facet je zacznie bajerować tanimi tekstami - osobiście tego zachwytu nie podzielam i na mojej twarzy pojawia się wówczas zarys zażenowania, no ale ja to ja 🙂 A ile facetów się "żali", że kobiety są "łatwe"... No skoro są, to chyba tym bardziej nie powinno być żadnego problemu z "zaliczeniem" jakiejś i pozbyciu się frustracji seksualnej? To jest dowód na to, że .......olina jednak w każdych okolicznościach nią pozostanie 🙂

3 godziny temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał:

Leżak, jednak Cię chyba źle oceniałem. Jesteś mistrzem dystansu 🙂

Ty tak na serio, czy zaraz ironia wyskoczy z krzaków i kopnie mnie w düpę? 😉

• Haha 2

16 minut temu, Argen napisał:

Widocznie ta grupa nie chce łatwych i nie chce zaliczać.

Chce chce, tylko, że szok następuje wtedy, gdy wychodzi na jaw, że te "łatwe" też mają wymagania. To, że dziewczyna lubi sobie pofikać bez zobowiązań nie znaczy jeszcze, że poleci na ziomka rodem z "chłopaków do wzięcia". A takie panuje przekonanie, że jak lubi "rozkładać nogi", to każdy może ją zaliczyć. No jednak nie 🙂 Nawet prostytutki potrafią selekcjonować swoich klientów 🙂

16 godzin temu, Mizo napisał:

Chce chce, tylko, że szok następuje wtedy, gdy wychodzi na jaw, że te "łatwe" też mają wymagania. To, że dziewczyna lubi sobie pofikać bez zobowiązań nie znaczy jeszcze, że poleci na ziomka rodem z "chłopaków do wzięcia". A takie panuje przekonanie, że jak lubi "rozkładać nogi", to każdy może ją zaliczyć. No jednak nie 🙂 Nawet prostytutki potrafią selekcjonować swoich klientów 🙂

rozumiem

Ale właśnie

22 godziny temu, Mizo napisał:

To prawda. Na kobietach ciąży presja i łatka "starej panny" nadal jest w pewnych kręgach aktualna, więc niektóre z desperacji i tak prędzej czy później połaszą się na jakiegoś Janusza, bo fajnych facetów jest jak na lekarstwo. Może z 10% kobiet całkiem przyzwoicie trafi a reszta musi się otaczać dziadersami, jeśli chce być w związku czy stworzyć rodzinę. Kobiety są spragnione męskiej atencji i prawda jest taka, że część sama przejmuje inicjatywę i zaczepia mężczyzn, wiec jak w dzisiejszych czasach facet nie potrafi sobie znaleźć dziewczyny, to musi być straszną niemotą, bo one same wyciągają w jego kierunku "pomocną dłoń". Widzę po koleżankach jak niektóre się cieszą, gdy jakiś facet je zacznie bajerować tanimi tekstami - osobiście tego zachwytu nie podzielam i na mojej twarzy pojawia się wówczas zarys zażenowania, no ale ja to ja 🙂 A ile facetów się "żali", że kobiety są "łatwe"... No skoro są, to chyba tym bardziej nie powinno być żadnego problemu z "zaliczeniem" jakiejś i pozbyciu się frustracji seksualnej? To jest dowód na to, że .......olina jednak w każdych okolicznościach nią pozostanie 🙂

Nie wydaje mi się, że na kobietach ciąży ta łatka, wskutek czynników zewnętrznych,
one są świadome, że jak umknie im młodość i uroda, to wybór mają dużo węższy...

Tylko, że jak ktoś mieszka w biednym regionie to pozostaje biedakiem,
jeśli na dodatek nie oszczędzał, nie podnosił kwalifikacji
(a czasem jak pomógł rodzicom z długami)
i jeszcze się zestarzał,

to trudno by jakieś dziewczyny za nim się oglądały
a już zwłaszcza te mieszkające w miastach...

queenzcustomz.com/post/polygyny-why-black-women-prefer-to-be-side-hoes

Edytowano przez PrawiczekPzn
pinterest.com/pin/223561568991809943/

Gość AntyBazyl
20 minut temu, PrawiczekPzn napisał:

jeśli na dodatek nie oszczędzał, nie podnosił kwalifikacji
(a czasem jak pomógł rodzicom z długami)
i jeszcze się zestarzał,

to trudno by jakieś dziewczyny za nim się oglądały
a już zwłaszcza te mieszkające w miastach...

No nie każda jest tego świadoma, ze tylko uroda i młodość dla facetów się liczy. kwestia tego jak mamusia wychowywała. 

A za dobre serce życie jeszcze nikogo nie wynagrodzilo. Jak facet jest stary i do tego jest biedakiem to jest na gorszej pozycji niz taką podstarzala kobieta. 

Gość AntyBazyl
26 minut temu, Argen napisał:

Dlatego poznając potencjalną partnerkę trzeba poznać także jej matkę - o czym wielu zapomina.

Niekoniecznie. Jak ktos miał popi3rdolona matkę i przez nią dużo w życiu złych rzeczy doświadczył a potrafi się uczyć to jest zupełnie inny niz mamusia. 

Trzeba zyskać samoświadomość i wtedy widzi się cudze wątpliwe zagrania, nie trzeba znać historii rodzinnej. Jeśli czyiś rodzice są toksyczni, jest spora szansa, że dziecko będzie miało problemy, ale tylko wtedy, gdy nie przepracowało sytuacji. Jeśli rodzice byli kochający, nie ma gwarancji, że jakiś związek nie pozostawił doświadczeń, które wpłynęły na sposób odbierania świata. Wystarczy pracować ze sobą. 

Dnia 25.04.2021 o 21:01, Gość AntyBazyl napisał:

Panowie, Polska to raj dla mężczyzn. Tutaj kobiety sa tak spragnione miłości  albo nie stać je na mieszkanie, ze praktycznie nie mają wymagan. A wartościowych fajnych mężczyzn jest jak na lekarstwo. O 17.15 na. Tvp 2 emitowany jest program o bardzo otyłych osobach. Zobaczcie jaka młoda atrakcyjna doope dorwal sobie gościu co by nie mówić podstarzaly, po 40, ważący ze 170 kg jak nie wiecej. Więc pomyślcie jakimi wy musicie być spi3rdolinami, ze zadna was nie chce. Tyle do waszego przemyślenia. Pozdro 👋 

...TAKA PRAWDA...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się