mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 Dam chętnym link do jej profilu na fb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 26, 2021 Sam siebie niszczysz, więc przestań ćpać lub pić, bo tym jej nie zaimponujesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 ja nie piję , nie ćpam to ona mnie niszczy i zaszczuwa prawnikami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 26, 2021 Daj link do swojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Daj link do swojego. Masz na privie do jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 26, 2021 2 minuty temu, mirelio napisał: Masz na privie do jej. Nie chciałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 3 minuty temu, agent of Asgard napisał: Nie chciałem. Dawno takiego brzydactwa nie widziałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 26, 2021 ja chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 7 minut temu, downhiil napisał: ja chcę Już masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 6 minut temu, duży ogórek napisał: Dlaczego tak się mścisz? Bo ona mnie niszczy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 3 minuty temu, 90%cacao napisał: jaki klapek kuboty ona i tak se robi co chce i skacze teraz na innym lalala a ty płaczesz jełopie i wysyłasz jej fb? reklame jej robisz O Tobie też wyślę, żadną reklamę, paskuda i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 26, 2021 a wuj to kogo obchodzi jakas obca baba ? mialbys nr telefonu do Makłowicza to jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 26, 2021 Coś tu mocno nie halllo, delikwent nawet nie czuje jak bardzo jest żałosny łoo matko baba mnie bije. Nie dziwne ze go odpaliła, ma kobieta poukładane w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 4 minuty temu, kociełezki napisał: a wuj to kogo obchodzi jakas obca baba ? mialbys nr telefonu do Makłowicza to jeszcze Można się dowartościować bo takiej paskudy dawno nie widziałas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 1 minutę temu, Lilys napisał: Coś tu mocno nie halllo, delikwent nawet nie czuje jak bardzo jest żałosny łoo matko baba mnie bije. Nie dziwne ze go odpaliła, ma kobieta poukładane w głowie. Ja żalosny, ona jest żałosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 5 minut temu, 90%cacao napisał: Mi nie wysyłaj! Pypciu na tyłku szatana nie życze sobie oraz nie chcę a wcinasz się do mojego każdego wątku, bo na mnie lecisz. Darek jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 26, 2021 Przed chwilą, mirelio napisał: Ja żalosny, ona jest żałosna. Nie kompromituj się rozklapciocho, gdzie ci mężczyźni. Rany boskie płacze w necie że baba go pogoniła bo kretona z siebie zrobił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 26, 2021 (edytowany) 5 minut temu, mirelio napisał: Można się dowartościować bo takiej paskudy dawno nie widziałas. dowartosciowal by mnie nr do Maklowicza albo do Jacyków (love him)... Edytowano Kwiecień 26, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 26, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: Na pewno go odrzuciła. Oczywiście a nie był w stanie jej dokopać to linki będzie rozdawał w necie, mam nadzieję że ktoś jej napisze to więcej zadośćuczynienia jej zapłaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 5 minut temu, duży ogórek napisał: Na pewno go odrzuciła. Taa już to jej nie chciałem, sam zobacz masz już na privie co za pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: Nie oceniam ludzi po wyglądzie, w link nie wchodzę. Hahahaha akurat Ci wierzę. Po prostu się załamałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 26, 2021 Skasowałem Twoją wiadomość bez oglądania tej damy. 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Kwiecień 26, 2021 Co za typ, myśli że ktoś mu przyklasnie, bozesz dawno takiej miernoty nie spotkałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 26, 2021 18 minut temu, mirelio napisał: a wcinasz się do mojego każdego wątku, bo na mnie lecisz. Darek jestem. W jaki sposób jesteś niszczony? Zrobiłeś jej coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 5 minut temu, marinero napisał: To tylko zle swiadczy o twoim guscie Sam wystawiasz sobie swiadectwo wtedy mi się podobała. teraz już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: Temat z komplementami o niej założyłeś wczoraj, od DZIs juz sie nie podoba ACHA Weź już nie leć na mnie, przyjdź do mnie na Jelonki to może bara bara bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: No! to zdecyduj sie ! czy jest piekna i inteligentna czy brzydactwo?! Polegamy na twojej opinii ale musisz byc konsekwentny a nie co chwila zmieniac opinie:) sam se oceń na privie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 26, 2021 widziałem zwykła baba ani piękna ani brzydka, mi się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach