downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 zdarzyło Wam sie kogoś zaprosic na randke albi czy bylybyscie w stanie to zrobić gdyby ktos Wan sie bardzo podobal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 Tak. Ale musialabym widziec, ze jest zainteresowanie, bo az taka odwazna nie jestem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 27, 2021 Smiechowe pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 10 minut temu, Niburdiama napisał: Smiechowe pytanie dlaczego? 16 minut temu, Kulfon napisał: Tak. Ale musialabym widziec, ze jest zainteresowanie, bo az taka odwazna nie jestem. jakby Ci facet pwoiedzial że jestes piękna albo mu sie podobasz, to by wystarczylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: dlaczego? jakby Ci facet pwoiedzial że jestes piękna albo mu sie podobasz, to by wystarczylo? Ze jestem piekna to nie, bo tak kazdy moze powiedziec, ale jakby mi powiedzial, ze mu sie podobam to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 27, 2021 30 minut temu, downhiil napisał: zdarzyło Wam sie kogoś zaprosic na randke albi czy bylybyscie w stanie to zrobić gdyby ktos Wan sie bardzo podobal? To chyba normalne, z tym że kobiety chyba rzadziej iniciuja randki bardziej koleżeńskie spotkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Kwiecień 27, 2021 38 minut temu, downhiil napisał: zdarzyło Wam sie kogoś zaprosic na randke albi czy bylybyscie w stanie to zrobić gdyby ktos Wan sie bardzo podobal? Do zyebów tak. Baaaa mogłabym wszystko, bez oporow- pewność siebie i bajerka aktywna. Na poważnie myślę że nie, bo gdybym była kimś zainteresowana na pewno byłabym cholernie nieśmiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 29 minut temu, Sempre napisał: To chyba normalne, z tym że kobiety chyba rzadziej iniciuja randki bardziej koleżeńskie spotkania. no to koleżeńskie spotkanie, ale chyba na jedno wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 27, 2021 (edytowany) 16 minut temu, downhiil napisał: no to koleżeńskie spotkanie, ale chyba na jedno wychodzi Czy ja wiemKoleżeńskie jest na luzie bez spiny no a randka to już pełne bon ton. Takie romantico itp Edytowano Kwiecień 27, 2021 przez Sempre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 27, 2021 2 minuty temu, Sempre napisał: Czy ja wiemKoleżeńskie jest na luzie bez spiny no a randka to już pełne bon ton. Takie romantico itp jak rozpoznac zachowanie chłopaka ktore mmiałoby swiadczyc że dla niego to randka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, maxii napisał: jak rozpoznac zachowanie chłopaka ktore mmiałoby swiadczyc że dla niego to randka? Wydaje mi się, że bardziej się stara jakaś restauracja, płacenie za kobietę. A z kumplem to każdy płaci za siebie jest pełen luz. Tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: zdarzyło Wam sie kogoś zaprosic na randke albi czy bylybyscie w stanie to zrobić gdyby ktos Wan sie bardzo podobal? Down... bardzo mi się podobasz, pójdziesz ze mną na randkę? Chyba Cię kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 27, 2021 5 minut temu, Sempre napisał: Wydaje mi się, że bardziej się stara jakaś restauracja, płacenie za kobietę. A z kumplem to każdy płaci za siebie jest pełen luz. Tak mi się wydaje. chodziło mi raczej o zachowanie niz o powiedzmy sprawy techniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, maxii napisał: chodziło mi raczej o zachowanie niz o powiedzmy sprawy techniczne Mysle, że to widać. Poddenerwowanie, chęć zaimponowania kobiecie,napędzanie tematów. Szukanie wspólnych zainteresowań. Takie aspekty fizyczne jak błyszczące oczy, dbałość o wygląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: zdarzyło Wam sie kogoś zaprosic na randke albi czy bylybyscie w stanie to zrobić gdyby ktos Wan sie bardzo podobal? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 27, 2021 2 godziny temu, downhiil napisał: dlaczego? jakby Ci facet pwoiedzial że jestes piękna albo mu sie podobasz, to by wystarczylo? Bez zartow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 27, 2021 kwiaty tez bym miala przynieść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 27, 2021 18 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Umówisz się ze mną? Chcę Cię poznać, podobasz mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 27, 2021 Uważaj, Druhu, Szynszyla ucieka sprzed ołtarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Uważaj, Druhu, Szynszyla ucieka sprzed ołtarza! Dzisiaj kobiety nie mają takich ambicji, dlaczego tak mało od siebie wymagają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 27, 2021 4 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Wcale nie uciekam! Ja tam nawet nie mogę dotrzeć ! Poszedłbym z Tobą, bo co w tym wielkiego że zjedlibyśmy razem kolacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 2 godziny temu, pigmalionija napisał: Down... bardzo mi się podobasz, pójdziesz ze mną na randkę? Chyba Cię kocham ciekawe skoro mnie nie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Jedyne czym ryzykujesz to czasem Dlaczego bierzesz to pod uwagę? Już były takie przypadki przede mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 3 godziny temu, Sempre napisał: Czy ja wiemKoleżeńskie jest na luzie bez spiny no a randka to już pełne bon ton. Takie romantico itp nie umiałbym bym z nia chyba spotkac sie kolezensko, zbyt wiele czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: nie umiałbym bym z nia chyba spotkac sie kolezensko, zbyt wiele czuje Nic nie czujesz, a wiele to sobie dopowiadasz i wyobrażasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Nic nie czujesz, a wiele to sobie dopowiadasz i wyobrażasz. czuje, nie mogl bym się powstrzymac przed dotykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Girl 3 Napisano Kwiecień 27, 2021 Na pierwszą randkę bym się nie odważyła, na drugą już tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Nie oszukujmy się, jakie jest prawdopodobieństwo że spotka się dwoje zupełnie przypadkowych, obcych ludzi i przypadną sobie do gustu wzajemnie ? Po pierwszym spotkaniu? Kilka razy z Tobą pisałem i jeżeli jesteś w stanie przedstawiać na żywo, to czym mnie do siebie tutaj przekonujesz, to czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 27, 2021 3 minuty temu, downhiil napisał: czuje, nie mogl bym się powstrzymac przed dotykiem Pokaż mi jej zdjęcie, bo albo ona jest cudownie piękna i pociągająca albo ty jesteś erotomanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach