skwarka 118 Napisano Kwiecień 30, 2021 Ja team Wera. W szoku jestem jak Kinga zareagowała. Co za mściwa i konfliktowa kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamela Jenner 696 Napisano Kwiecień 30, 2021 O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pimpampom 170 Napisano Kwiecień 30, 2021 Dla mnie bardziej żenujące jest prowadzanie się z wpływowymi starcami niż jakaś gafa przyjęciowa. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skwarka 118 Napisano Kwiecień 30, 2021 2 minuty temu, Pamela Jenner napisał: O co chodzi? Weronika Rosati udzieliła wywiadu, że na oskarowych after party nie robi sie zdjęć, nie wynośi się żadnych info. Rusin poczuła sie urażona (mimo że Wera nie wymieniła jej nazwiska) i zaczęła ją obsmarowywać na swoim insta, że sie prowadzała z Weinsteinem itd. i na jednym wpisie sie nie skończyło cały czas drąży temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzasne 97 Napisano Kwiecień 30, 2021 Myślałam, ze chodzi o Werę i Kingę Friza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach