kott 1 Napisano Maj 1, 2021 przyjeżdżają jak z łaski? kilka razy wzywałam karetkę do poważnych zdarzeń, nie dla jaj i zawsze byli dla mnie niemili i miałam wrażenie jakbym im doope zawracała a dzwoniłam zeby przyjechali do poważnie chorej mamy albo kolegi co wymiotował krwią i leżał w parku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 1, 2021 Karetka to nie jest BOK, żeby być miłym, bo im nie zależy, żeby cię złowić jako stałego klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Maj 1, 2021 Ja mam różne doświadczenia, zależy od ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 1, 2021 Kiełbasa i jej odwieczne problemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kott 1 Napisano Maj 1, 2021 Wystarczy byc uprzejmym to ze nic od nich nie kupuje to nie znaczy ze trzeba być chamem tak samo lekarze w szpitalach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kott 1 Napisano Maj 1, 2021 Przeciez ja z głupotami do nich nie dzwonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach