Marys1988 1 Napisano Maj 6, 2021 Mam pytanie poniewaz staramy sie z mezem o dziecko od 5 miesiecy i teraz dostalam okres byl inny niz zawsze trwal 3 dni i zaraz po okresie wymiotowalam.robilam test 6 dni przed miesiaczka i byl negatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Maj 6, 2021 Test sie robi w dniu spodziewanej miesiaczki albo pozniej. Mdlosci i wymioty zaczynaja sie okolo 6 tygodnia ciazy, nie tuz po zaplodnieniu. Poczekaj jeszcze kilka dni i zrob kolejny test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marys1988 1 Napisano Maj 6, 2021 sama juz nie wiem co o tym myslec boje sie ze to jakies chorobsko.dziwi mnie tylko ten slaby okres.Dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 6, 2021 Popieram Ags. Btw Możesz mieć krótszy okres z powodu infekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nazwauzytkownikanieznana 29 Napisano Maj 6, 2021 To na pewno ciąża!!! Będziesz mamą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marys1988 1 Napisano Maj 7, 2021 Moze i ciaza ale robilam test wczoraj i negatywny umowilam sie na wizyte u ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach