Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seley

Jak wyklarować kierunek relacji?

Polecane posty

7 minut temu, robięjaklubię napisał:

Prawo weta jest zawsze 😄

A nie slyszalas o tym, ze gwalt jest nie tylko wtedy, gdy kobieta mowi "nie", ale takze wtedy, gdy nie powiedziala"tak"?

2 minuty temu, Kulfon napisał:

A nie slyszalas o tym, ze gwalt jest nie tylko wtedy, gdy kobieta mowi "nie", ale takze wtedy, gdy nie powiedziala"tak"?

A jak kobieta nie traci czasu na słowa? 😛

22 minuty temu, robięjaklubię napisał:

Rozmawiamy o uwodzeniu a nie o gwałcie.

Z uwodzeniem jest tak samo. Jesli nie ma znaku, ze jest zainteresowana to lepiej ja zostawic. Molestowanie przestalo byc w modzie.

5 godzin temu, seley napisał:

oczekiwań

Nie zakładaj nic, nie miej oczekiwań, daj rozwijać się relacji naturalnie. Po co jakieś czytanie sygnałów, odgadywanie zamiarów. Spędzaj miło z nią czas, bądź sobą, a resztą nie przejmuj się, samo wyjdzie z czasem. Okaże się jak i czy dogadujecie się, czy dobrze czujecie się w swoim towarzystwie, czy zaczynasz ją chociaż lubić. Nie można nic z góry zakładać, może okaże się dobrą koleżanką, może przyjaciółką, a może zostanie Twoją dziewczyną. Nie baw się we wróżkę Tamirę. 

Przed chwilą, marinero napisał:

A czy bylo tam cos o wymianie pism formalnych...  z data i podpisem potwierdzonym przez 2 swiadkow ?:) Bardzo mi sie to spodobalo! Nareszcie!  wiem jak sie rozmawia z kobietami ! Po cholere mi usmiech, szczerzeznie zebow, wibrpwanie glosem, przytulanie i zagladanie w oczy ..kiedy moge przyjsc z teczka pelna dokumentow i pismo-pismo!...pismo-pismo! i juz po 4 godzinach wymiany papierow  wszystko wiadomo.Nie wspomnialas tylko aby zabrac tez Viagre.Po tych "umizgach" chyba nawet swistakowi na prerii juz by nie stanal 🙂 

Zwkle "tak" wystarczy.

6 minut temu, marinero napisał:

Autorze postu! Nie zapomnij aby u drzwi zapytac czy twoja dziewczyna zgadza sie bys ja bzyknal?!  Bedziesz mial plan wieczoru od razu na tacy 🙂 Na kazdej nastepnej ranndce... o ile nastapi LOL nie zapomnij zadac tego zasadniczego pytania !

Twoje dziadkowate zarty sa zenujace.

24 minuty temu, robięjaklubię napisał:

Pojechałabym do Ciechocinka, nigdy nie byłam, a tymczasem dalej na spotkaniach, ...ech

Nic nie straciłaś, taki uzdrowiskowy skansenik.

Są ciekawsze miejsca w PL 😉

7 minut temu, robięjaklubię napisał:

Co ma być to będzie.

😉

12 godzin temu, marinero napisał:

Ja kocham kobiety ! ale te 100% kobiece 🙂

marinero zejdź z Janka i weź się ogarnij bo jak Cię wsadzą to mało oczytanych zostanie na wolności. Mam szczerą nadzieję ,że się nie myliłeś z tymi światami farmacji. Jak kochasz kobiety, to napisz co można zrobić poza przesłuchaniem i że klaruje się masło. Jak się ludzie umawiają na T to powinno być jasne ,że można planować pierdnąć a się zesrać.

1 godzinę temu, marinero napisał:

Wypowiedz nie na temat:) Patrz ramka !

Wypowiedz majaca wszelkie znamiona hejtu -atak na osobe a nie na argumenty autora 

Uwiesc dewotke-to do niebios droga 

Przestanie wowczas nudzic P.a.n.a   B..og.a 

Nie każda kobieta to dewotka .Przestań czytać palcem, odpowiedziałam na temat .Miałam napisać ,że kiedyś było wiadomo po co się mężczyzna umawia z kobietą ,a teraz jakieś chore układy często.:)