Gość Megatronik Napisano Maj 23, 2021 piękna,nieznajoma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 23, 2021 Morza szum, ptaków śpiew, złota plaża i trochę mew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megatronik Napisano Maj 23, 2021 I Ciebie pozdrawiam,agresywna Pani z kafeterii,mam nadzieję,że wszystko jakoś się poukładało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megatronik Napisano Maj 23, 2021 10 minut temu, malinka 123 napisał: Zdecydowanie wolę dzień dobry i dobranoc z rozszerzoną treścią niż chłodne pozdrawiam Chodziło raczej o typowe pozdrowienie kogoś,w sensie,, bądź pozdrowiony Cezarze" Ave Cesar,niż zwykłe dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megatronik Napisano Maj 23, 2021 Cezar był mały i wzrostem i charakterem,wielki był tylko i wyłącznie we własnych oczach...dziś nadal pełno takich ,,wielkich" ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 23, 2021 Co tu się odbywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 15 minut temu, Megatronik napisał: Cezar był mały i wzrostem i charakterem,wielki był tylko i wyłącznie we własnych oczach...dziś nadal pełno takich ,,wielkich" ludzi Ta......,zaczynam myśleć ,że łep blisko dupy to problem ,ale wysokich ...ów też sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 59 minut temu, malinka 123 napisał: Weź nie pytaj...... To Ty kochana agresywna jesteś? e...... nie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 8 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Co tu się odbywa? Lekcja historii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 23, 2021 1 godzinę temu, malinka 123 napisał: Weź nie pytaj...... "Weź nie pytaj, weź się przytul" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 1 minutę temu, malinka 123 napisał: Niektórzy potrafią rzucać telefonami, ja za to od razu wbijam nóż w plecy(Ale tylko zainteresowanym kobietom) Nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 2 minuty temu, malinka 123 napisał: Może lepiej nie sprawdzaj Ja nic nie przeskrobałam przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 23, 2021 5 minut temu, malinka 123 napisał: Chętnie Bez pytań Tak chętnie byleby był grzejnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megatronik Napisano Maj 23, 2021 W sumie takie niewinne pytanie a tu tyle filozoficznych przemyśleń i enigmatycznych wpisów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 23, 2021 Ale irytująca ta malina. Jak sylwia niemalże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 23, 2021 7 minut temu, malinka 123 napisał: Hmm za mało grzejesz, czy to aluzja do mnie? Fakt mało mam tłuszczu ale potrafię rozgrzać zimne ciało i serce aluzja, skąd ten odbiór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 3 minuty temu, malinka 123 napisał: Mam nadzieję, że nie umawialas się z moim Z pewnością .Nie umawiam, się z tym o kim myślę. Dam mu jeszcze trochę czasu, żeby się określił, choć myślę ,że raczej po ptakach .Poprzedni z pewnością nie wchodził w grę. Więc nie tylko u Ciebie fuck up, ale wakacje tuż tuż .Zanim coś zrobię to się skonsultuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 13 minut temu, Megatronik napisał: W sumie takie niewinne pytanie a tu tyle filozoficznych przemyśleń i enigmatycznych wpisów... Też enigmatyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megatronik Napisano Maj 23, 2021 W sensie, tajemniczo czy trudno do zrozumienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 23, 2021 5 minut temu, malinka 123 napisał: Moje ciało ma w nadmiarze ciepła, oddam Ci, bo nie mam co z tym zrobić Tak przez łącza internetowe czy telepatycznie zbieraj, nadmiar zawsze się przyda. Spokój jest równie wskazany co cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 23, 2021 7 minut temu, Megatronik napisał: W sensie, tajemniczo czy trudno do zrozumienia? Jak dla mnie i jedno i drugie ,może mam mgłę po covidzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach