mirelio 1 Napisano Maj 27, 2021 Pisałem tu o moich problemach z obiema ex ( one się odnalazły, zaprzyjaźniły i obie usiłują mnie niszczyć). Jedna nasłała na mnie prawników, a teraz obie rżną mnie w bambuko na instagramie. Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Maj 27, 2021 19 minut temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Dżast dens, dens, dens. nie rozumiem. Perfidne .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 27, 2021 27 minut temu, mirelio napisał: Pisałem tu o moich problemach z obiema ex ( one się odnalazły, zaprzyjaźniły i obie usiłują mnie niszczyć). Jedna nasłała na mnie prawników, a teraz obie rżną mnie w bambuko na instagramie. Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? niech się razem dobiorą w związek, jaki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Maj 27, 2021 Co ja mam zrobić? Wygląda na to, że one to metodycznie i systematycznie planują.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 27, 2021 50 minut temu, mirelio napisał: Pisałem tu o moich problemach z obiema ex ( one się odnalazły, zaprzyjaźniły i obie usiłują mnie niszczyć). Jedna nasłała na mnie prawników, a teraz obie rżną mnie w bambuko na instagramie. Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? Jesteś pewien, że to zemsta? Zemsta to krem do depilacji w szamponie, gatki w pestycydach, tabletki na przeczyszczenie w jedzeniu .Prawnicy to raczej sprawiedliwość. Jedna drugą zachwala ,może zmieniła orientację po Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Maj 27, 2021 2 minuty temu, mirelio napisał: Co ja mam zrobić? Wygląda na to, że one to metodycznie i systematycznie planują.. zrób Pojedynek na Rap, albo Pobij je Lepszym Insta Story, ale Kafe Przebija często insta, bo szybciej Kasuje 53 minuty temu, mirelio napisał: Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? możesz dać DisLike, no ujemnie Lajknąć, taki kciuk w dół: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielika 213 Napisano Maj 27, 2021 7 minut temu, mirelio napisał: Co ja mam zrobić? Wygląda na to, że one to metodycznie i systematycznie planują.. Byles s.w.i.n.i.a dla nich, to teraz cierp Myslales, ze jestes bezkarny odwazniaku za dyche? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach