mirelio 1 Napisano Maj 27, 2021 Pisałem tu o moich problemach z obiema ex ( one się odnalazły, zaprzyjaźniły i obie usiłują mnie niszczyć). Jedna nasłała na mnie prawników, a teraz obie rżną mnie w bambuko na instagramie. Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Maj 27, 2021 Dnia 27.05.2021 o 18:09, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Dżast dens, dens, dens. nie rozumiem. Perfidne .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 27, 2021 Dnia 27.05.2021 o 18:08, mirelio napisał: Pisałem tu o moich problemach z obiema ex ( one się odnalazły, zaprzyjaźniły i obie usiłują mnie niszczyć). Jedna nasłała na mnie prawników, a teraz obie rżną mnie w bambuko na instagramie. Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? niech się razem dobiorą w związek, jaki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelio 1 Napisano Maj 27, 2021 Co ja mam zrobić? Wygląda na to, że one to metodycznie i systematycznie planują.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 27, 2021 Dnia 27.05.2021 o 18:08, mirelio napisał: Pisałem tu o moich problemach z obiema ex ( one się odnalazły, zaprzyjaźniły i obie usiłują mnie niszczyć). Jedna nasłała na mnie prawników, a teraz obie rżną mnie w bambuko na instagramie. Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? Jesteś pewien, że to zemsta? Zemsta to krem do depilacji w szamponie, gatki w pestycydach, tabletki na przeczyszczenie w jedzeniu .Prawnicy to raczej sprawiedliwość. Jedna drugą zachwala ,może zmieniła orientację po Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Maj 27, 2021 Dnia 27.05.2021 o 18:57, mirelio napisał: Co ja mam zrobić? Wygląda na to, że one to metodycznie i systematycznie planują.. zrób Pojedynek na Rap, albo Pobij je Lepszym Insta Story, ale Kafe Przebija często insta, bo szybciej Kasuje Dnia 27.05.2021 o 18:08, mirelio napisał: Jedna złośliwie wkleiła piękne zdjęcie drugiej i zachwalała ją w opisie. Szczyt wyrafinowania i bezczelności. Jak mam na to reagować? możesz dać DisLike, no ujemnie Lajknąć, taki kciuk w dół: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielika 213 Napisano Maj 27, 2021 Dnia 27.05.2021 o 18:57, mirelio napisał: Co ja mam zrobić? Wygląda na to, że one to metodycznie i systematycznie planują.. Byles s.w.i.n.i.a dla nich, to teraz cierp Myslales, ze jestes bezkarny odwazniaku za dyche? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach