Ola901 0 Napisano Maj 31, 2021 Witam. Czy gdy zrobiłam test ciążowy z krwi 30 dni po stosunku niezabezpieczonym i wynik wyszedł <1.10mlU/ml to wyklucza ciążę w 100% czy mam powtórzyć? Miesiączka była ale skąpsza. Pobolewają mnie coś uda/jajniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Maj 31, 2021 (edytowany) Jajniki nie znajdują się w udach. Edytowano Maj 31, 2021 przez wolna_kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Maj 31, 2021 9 godzin temu, Ola901 napisał: Witam. Czy gdy zrobiłam test ciążowy z krwi 30 dni po stosunku niezabezpieczonym i wynik wyszedł <1.10mlU/ml to wyklucza ciążę w 100% czy mam powtórzyć? Miesiączka była ale skąpsza. Pobolewają mnie coś uda/jajniki. Nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Maj 31, 2021 15 godzin temu, Ola901 napisał: Witam. Czy gdy zrobiłam test ciążowy z krwi 30 dni po stosunku niezabezpieczonym i wynik wyszedł <1.10mlU/ml to wyklucza ciążę w 100% czy mam powtórzyć? Miesiączka była ale skąpsza. Pobolewają mnie coś uda/jajniki. Co jakiś czas pytasz o to samo. Nie wierzysz odpowiedziom na forum, domowym testom ciążowym ani laboratoryjnym badaniom beta hcg. Doszukujesz się objawów ciążowych tam gdzie ich nie ma i liczysz na zapłodnienie nawet bez seksu. Wygląda mi na to że ty bardzo chcesz zajść w ciążę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 31, 2021 nie i zamiast pytac ciagle o to samo po prostu sie doucz i zakup tester afrodyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach