porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Czerwiec 4, 2021 i ona o tym doskonale wie, wtedy jest w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 4, 2021 A jak się z nią sypia od czasu do czasu to nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 Właśnie tak traktuję przyjacioł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witek 1433 Napisano Czerwiec 4, 2021 8 godzin temu, porwał mnie jaszczomp napisał: i ona o tym doskonale wie, wtedy jest w porządku Świat kobiet dzieli się na siostry i kochanki. To w sumie wyczerpuję wachlarz ról, ktore kobieta może odgrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Czerwiec 4, 2021 Tak, przyjaciol traktuje sie jak rodzine. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 4, 2021 Nawet z chemią to może być tylko przyjaźń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 1 minutę temu, EIciaa napisał: Po ostatnim filmiku od leżaczka nie zmieniasz zdania? xD A który był ostatni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 4 minuty temu, EIciaa napisał: No ta co miała tą różową spódniczkę tiulową Dzisiaj wrzucał spacer po kawalerce. Obleśny trochę był ten film. I nie wrzucał go, tylko podał nazwę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Czerwiec 4, 2021 A najlepiej jak będzie ubrana jak siostra zakonna po szyję i na czarno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 Przed chwilą, Mariusz4 napisał: A najlepiej jak będzie ubrana jak siostra zakonna po szyję i na czarno. Lubię jak kobiety tak się ubierają w moim towarzystwie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Czerwiec 4, 2021 jest możliwa mam 2 przyjaciółki i super kobiety ,dziś obydwie wolne jedna rozwódka tu z kafee znam ja 10lat z reala tez druga przyjaźń ok 30l mąż tez przjaciel zmarł 3l temu na wylew do dziś przyjaciele w pełnym słowa tego znaczeniu nie raz rozmawialiśmy bo nadajemy na tej samej fali ale oprócz pocałunków nic wiecej doszliśmy do wniosku że to co nas łaczy jest waniejsze niż zwiazek moze przez to że przyjacielowi wolno wiecej niż parterowi , nawet nasze dzieci dziwią się że nie jesteśmy parą do dziś jest ciocią dla moich a ja wójkiem dla jej wszystkie uroczystosci rodzinne są wspólne ( żadnego seksu nie było chodz spaliśmy razem w chwilach gdy bliskość była ąż tak potzrebna ) ale to wyzsza szkoła dorsłości i zrozumienia przyjaźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 10 minut temu, EIciaa napisał: Jaki Ty ciemny jesteś xD Chodziło mi tylko o to że tam też była siostrą W sumie nie oglądałem, tylko przewinąłem na wyłączonym dźwięku. Ale nie wrzucał go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 1 minutę temu, EIciaa napisał: Ile spaleś dzisiaj? Chodziło tylko o kontekst rodzeństwa , a nie czy wrzucał i czy Ty obejrzałeś cały. 4,5h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 I nie będę spał z Tobą Siostra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 4, 2021 5 minut temu, EIciaa napisał: Schowaj sobie swój narcyzm w kieszeń.xD Poza tym nic takiego nie powiedziałam Moje ego i mój narcyzm się tam nie zmieszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano Czerwiec 4, 2021 chyba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Czerwiec 5, 2021 10 godzin temu, malinka 123 napisał: Odpada taka przyjaźń. Łóżko albo zero znajomości. fak, to z tobą ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach