marie3 89 Napisano Czerwiec 7, 2021 Uważacie ze cztery piwa dziennie dla kobiety to dawka groźna dla zdrowia, to już alkoholizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 7, 2021 Pokaz jej brzuch to ci powiem XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Czerwiec 7, 2021 Nie więcej niz 10 kg nadwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 7, 2021 W tym wypadku tylko z brzucha można wywróżyć czy jest alkoholiczka. Pokaz ta złocista kule. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90%cacao 729 Napisano Czerwiec 7, 2021 No jak codziennie walisz 4 browary to podchodzi już pod alkoholizm . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano Czerwiec 7, 2021 Nawet jedno piwo codziennie to alkoholizm, skoro musi się napić dzień w dzień to już uzależnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano Czerwiec 7, 2021 Zliczając ilość tego płynu raczej tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chmurka91 5 Napisano Czerwiec 7, 2021 Nie ilość spożytego alkoholu a częstotliwość będzie świadczyła o chorobie alkoholowej . Jeśli ktoś pije codziennie to albo jest alkoholikiem , albo niedługo się nim stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 7, 2021 13 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Regularność spożycia nawet małej ilości podchodzi pod początek fizycznego uzależnienia A czy mała ilość wysłanych do ciebie wiadomości prywatnych może prowadzić do fizycznego uzależniania czyli do seksu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano Czerwiec 7, 2021 12 minut temu, Chmurka91 napisał: Nie ilość spożytego alkoholu a częstotliwość będzie świadczyła o chorobie alkoholowej . Jeśli ktoś pije codziennie to albo jest alkoholikiem , albo niedługo się nim stanie Jedno jak i drugie można traktować tak samo... wiadomo, że częstotliwość świadczy już o problemie dodatkowo nie chodzi o 1 łyczka, a bardziej kubeł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chmurka91 5 Napisano Czerwiec 7, 2021 5 minut temu, marawstala napisał: Jedno jak i drugie można traktować tak samo... wiadomo, że częstotliwość świadczy już o problemie dodatkowo nie chodzi o 1 łyczka, a bardziej kubeł... 5 minut temu, marawstala napisał: Jedno jak i drugie można traktować tak samo... wiadomo, że częstotliwość świadczy już o problemie dodatkowo nie chodzi o 1 łyczka, a bardziej kubeł... Coś w tym jest , ja akurat z tych pijących raz w roku albo rzadziej więc ciężko mi się wczuć i zrozumieć idee picia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano Czerwiec 7, 2021 1 minutę temu, Chmurka91 napisał: Coś w tym jest , ja akurat z tych pijących raz w roku albo rzadziej więc ciężko mi się wczuć i zrozumieć idee picia . Ja też dość rzadko wybieram procenty : ) ale dajmy na to osoby które nie piją codziennie tylko od czasu do czasu, ale w ilościach niekontrolowanych w takim przypadku powinni się baczniej pilnować bo mają predyspozycje i czasem wystarczy gorszy moment w życiu, a mogą popłynąć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chmurka91 5 Napisano Czerwiec 7, 2021 2 minuty temu, marawstala napisał: Ja też dość rzadko wybieram procenty : ) ale dajmy na to osoby które nie piją codziennie tylko od czasu do czasu, ale w ilościach niekontrolowanych w takim przypadku powinni się baczniej pilnować bo mają predyspozycje i czasem wystarczy gorszy moment w życiu, a mogą popłynąć... Ja miałam tę nieprzyjemność bycia z osobą uzależnioną i wiem jaki to jest koszmar i z czym to się je że tak powiem . Jeśli autorka pisze o sobie i myśli o tym czy nie ma problemu to dobrze . Może nie jest za późno . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano Czerwiec 7, 2021 2 minuty temu, Chmurka91 napisał: Ja miałam tę nieprzyjemność bycia z osobą uzależnioną i wiem jaki to jest koszmar i z czym to się je że tak powiem . Jeśli autorka pisze o sobie i myśli o tym czy nie ma problemu to dobrze . Może nie jest za późno . Pewnie, że dobrze... ale od myśli do czynu daleka droga. Jesli ma problem to każdy dzień odstawienia będzie jej małym sukcesem takie podejście jest ponoć najlepsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Czerwiec 7, 2021 Cztery piwa dziennie to już dość zaawansowany alkoholizm. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Czerwiec 7, 2021 Nie zmieszczę 4 piw ale pewnie procentowo pije więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Czerwiec 8, 2021 9 godzin temu, marie3 napisał: Uważacie ze cztery piwa dziennie dla kobiety to dawka groźna dla zdrowia, to już alkoholizm? jprdl, jak można tak chlać? to patologia raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 28 Październik czy wypicie picolo to alkoholizm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 28 Październik Dnia 7.06.2021 o 17:36, marie3 napisał: Uważacie ze cztery piwa dziennie dla kobiety to dawka groźna dla zdrowia, to już alkoholizm? Cztery piwka to jeszcze nie ma tragedii No i przede wszystkim wtedy kobieta jest łatwiejsza i chętnie i Chcę uprawiać seks więc spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 245 Napisano 28 Październik 40 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Tak i łyk karmi na weselu to ostatnie stadium alkoholizmu. Tutaj na tym forum dla wygrywow nikt nie pije. Są co prawda lekko ułomni ale przynajmniej nie som alkoholikami po 1 piwie na rok Ja się alkoholizuję wiśniami w likierze (czekoladki). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 105 Napisano 28 Październik 9 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja się alkoholizuję wiśniami w likierze (czekoladki). A to nie jest zakazane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 245 Napisano 28 Październik 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: A to nie jest zakazane? Jeszcze nie Ale Leszczyna pewnie już nad tym pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 28 Październik 33 minuty temu, polak = śmieć napisał: fajne dzieci po tym moga byc, polecam seks bez gumy po alkoholu, albo jak peknie. Całe życie bzykam bez gumy nie jestem frajerem żeby robić to w gumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 28 Październik Dnia 7.06.2021 o 18:56, Bimba napisał: Cztery piwa dziennie to już dość zaawansowany alkoholizm. Bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Polko 19 Napisano 28 Październik Dnia 8.06.2021 o 03:20, porwał mnie jaszczomp napisał: jprdl, jak można tak chlać? to patologia raczej Patologia to jest nic nie pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 28 Październik 3 minuty temu, Paweł Polko napisał: Patologia to jest nic nie pić Ja nie piję i nie daje sobie masować i wąchać stóp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 28 Październik 1 minutę temu, polak = śmieć napisał: i jeszcze pewnie bys wolala zwiazek z murzynem z wyzszym wyksztalceniem ktory dobrze zarabi i sie myje, a nie polskim menelem ktorego glownym zjaeciem jest stwnie w kolejce do mopsu? Po co mi murzyn, jak jest tylu fajnych, przystojnych i zaradnych myśliwych na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 28 Październik 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Wolałabym być alkoholiczką niż mieć umysł Kafeteryjny Czym się charakteryzuje umysł kafeteryjny? Selektywnym widzeniem i przetwarzaniem informacji? I czym jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 28 Październik 1 minutę temu, Chochlik napisał: Czym się charakteryzuje umysł kafeteryjny? Selektywnym widzeniem i przetwarzaniem informacji? I czym jeszcze? Może chodzi o heblowanie, bycie stypiarą i pozyskiwanie śliwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 28 Październik Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Może chodzi o heblowanie, bycie stypiarą i pozyskiwanie śliwek Ciekawi mnie co to za umysł, bo ja bym powiedziała, że jest raczej zaburzenie zwane odobiwość ksfeteryjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach