pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 Hej, mam pytanie o Wasze doświadczenie w tym temacie. Współżyłam z partnerem, jednak nie skończył we mnie. Po ok. godzinie znów współżyliśmy, znów nie doszedł we mnie. Pytanie takie: czy po pierwszym stosunku mogły zostać u niego jakieś plemniki? Czy istnieje ryzyko ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 5 minut temu, marinero napisał: Oczywiscie. Facet produkuje 24 godz na dobe plemniki.Cale swoje dorosle zycie. Tak go Natura stworzyla aby byl aerosolem plemnikowym Nie zartuje ! Chodziło mi raczej o to, czy na / w członku mogły pozostać jakieś plemniki po pierwszym finiszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 5 minut temu, marinero napisał: Oczywiscie. Mogly zostac i ...na pewno zostaly na sciankach twojej pochwy i rozpoczely natychmiast marsz to twoich jajejczek . Po co w ogóle odpowiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 Chodzi mi o tę konkretną sytuację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeaveItAllBehind 4 Napisano Czerwiec 17, 2021 (edytowany) 15 minut temu, pytajaca1987 napisał: Chodzi mi o tę konkretną sytuację Z każdym wejściem istnieje ryzyko zajścia w ciążę. Nie wiem co wy robiliście na biologii/przyrodzie czy wdż albo jak się te przedmioty nazywały. Skoro plemniki mogą być w prejakulacie to każda taka sytuacja może wiązać się z ciążą. Jeżeli 1987 to twój rocznik to się nie dziw że część osób nie traktuje cie poważnie i robi sobie żarty ale to jest podstawa którą się wie w wieku nastu lat... Edytowano Czerwiec 17, 2021 przez LeaveItAllBehind Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 Słuchajcie, zapytałam Was o Wasze doświadczenie, tzn. czy ktoś w taki sposób zaszedł w ciążę, a nie o teorię. Chodzi mi również nie o seks przerywany, a o seks po wytrysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeaveItAllBehind 4 Napisano Czerwiec 17, 2021 24 minuty temu, pytajaca1987 napisał: Słuchajcie, zapytałam Was o Wasze doświadczenie, tzn. czy ktoś w taki sposób zaszedł w ciążę, a nie o teorię. Chodzi mi również nie o seks przerywany, a o seks po wytrysku. To że 1000 osób nie zaszło w taki sposób wcale nie oznacza, że i ty nie musisz... Jak się pewnie domyślasz seks po wytrysku zwiększa jeszcze bardziej szansę bo zawsze coś zostanie w cewce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Czerwiec 17, 2021 1 godzinę temu, pytajaca1987 napisał: czy po pierwszym stosunku mogły zostać u niego jakieś plemniki? jak facet jest podniecony w trakcie se.ksu to na każde 5minut se.ksu produkuje się 1mln plemników.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 Dziękuję. Chodzi mi właśnie o to, czy któraś z Was zaszła przez coś takiego w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Czerwiec 17, 2021 Nie doszedł ani razu, tak? To o co chodzi? Chcesz być w ciąży czy właśnie nie chcesz? Wiesz w ogóle kiedy masz dni płodne? To nie jest trudne, nawet przy nieregularnych cyklach, by wiedzieć. Np. na testerze na ślinę sprawdzasz poziom lh. W ten sposób wiesz kiedy masz dni płodne, kiedy nie. Jesli nie chcesz dziecka, to w dni płodne wypadałoby się zabezpieczać mechanicznie. Jeśli jednak staracie się, to tym bardziej kontroluj płodność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 18, 2021 Doszedł dwa razy. Podczas pierwszego i drugiego stosunku, ale za każdym razem poza mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 18, 2021 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytajaca1987 2 Napisano Czerwiec 18, 2021 Ktoś podpowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienka 2 Napisano Czerwiec 21, 2021 Skoro ja zaszłam 2 dni po okresie teoretycznie w dni nieplodne to wszytsko jest możliwe. Ryzyko jest zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Czerwiec 22, 2021 jesli sie nie umyl to duze jest prawdopodobienstwo. jesli chcecie sie kochac bez gumku to kup sobie cos do kontroli cyklu np afrodyte smart i myjcie sie miedzy stosunkami, to nie bedzie problemu. pamietaj ze istnieje tez cos takiego jak plejaakulat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 29, 2021 plemniki moga zostac ale szanse sa nikle, nie martwilabym sie. zakup sobie np diafragme caye i bedziesz miala spokoj z tylu glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach