Karo21 2 Napisano Czerwiec 21, 2021 Umówiłam się na pierwsze usg w ciąży na 28.06. Według OM to będzie 6+1. Teraz naczytałam się,że to za wcześnie żeby coś zobaczyć a tym bardziej założyć kartę ciąży. Przesunąć wizytę? Jeśli tak to o ile? Będzie to wizyta prywatna i nie chciałabym stracić kasy na dowiedzenie się tylko,że "coś tam" się dzieje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Czerwiec 21, 2021 przesun o 2 tyg, wtedy powinno byc widac serduszko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patisonek1990 5 Napisano Czerwiec 21, 2021 Przesuń o 2-3 tyg bo może nic jeszcze nie być widać oprócz pęcherzyka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Czerwiec 22, 2021 Tu gdzie mieszkam pierwsza wizyta i usg wykonujuje się najwcześniej w 12 tc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Czerwiec 22, 2021 Różnie bywa. U niektórych kobiet w tym czasie nie widać jeszcze nic, inne mają już szanse zobaczyć bijące serduszko. Ja miałam to szczęście, że za każdym razem na początku 7 tygodnia mogłam już zobaczyć bijące serce moich dzieci. Przesuń wizytę o tydzień, dwa, a już na 100% będzie coś widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila.luki 0 Napisano Czerwiec 22, 2021 Najlepiej iść w 8 tyg. Ja wczoraj robiłam test wieczorem i wyszła druga kreska, lekko bielsza niż pierwsza. Jutro powtórzę test. Zastanawiam się w którym tyg jestem. Stosunek był 12.05 i 05.06. Mysle ze 12.05, bo ok 2 tyg później miałam lekkie plamienie a jak by był to z 05.06 to test wieczorem by nie pokazał nic, chyba. Ostatni okres miałam 12.03 ale mam bardzo nieregularne i nieraz już zanikała. To byłby wtedy 7 tydzień, poczekam i na piątek umowie się do gin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urbanlegend Napisano Czerwiec 22, 2021 5 godzin temu, mila.luki napisał: Najlepiej iść w 8 tyg. Ja wczoraj robiłam test wieczorem i wyszła druga kreska, lekko bielsza niż pierwsza. Jutro powtórzę test. Zastanawiam się w którym tyg jestem. Stosunek był 12.05 i 05.06. Mysle ze 12.05, bo ok 2 tyg później miałam lekkie plamienie a jak by był to z 05.06 to test wieczorem by nie pokazał nic, chyba. Ostatni okres miałam 12.03 ale mam bardzo nieregularne i nieraz już zanikała. To byłby wtedy 7 tydzień, poczekam i na piątek umowie się do gin. 5.06 już by ci pokazał druga kreskę na teście, nawet z wieczornego moczu więc to nie jest pewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila.luki 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 No możliwe. Widzę że mam lekko powiekszone podbrzusze. Jestem bardzo szczupła i miałam brzuch płaski a od tygodnia mam wypukle podbrzusze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach