Filip1234 2 Napisano Czerwiec 27, 2021 Siemka czy Was tez podnieca tematyka femdom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 30, 2021 Dnia 27.06.2021 o 18:45, Filip1234 napisał: Siemka czy Was tez podnieca tematyka femdom? ?. https://thumb-p4.xhcdn.com/a/1wUv2d1llrfoXN3EpZcY5A/000/044/826/834_1000.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Czerwiec 30, 2021 4 godziny temu, ddt60 napisał: ?. Nie wiem co jest podniecającego w biciu kogokolwiek tak mocno , do krwi.. To dziwna perwersja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 30, 2021 23 minuty temu, Marcin40 napisał: Nie wiem co jest podniecającego w biciu kogokolwiek tak mocno , do krwi.. To dziwna perwersja. perwersji jest wiele .... akurat tą niektórzy tłumaczą prawem pierwszych połączeń - czyli karaniem przez rodziców niekoniecznie biciem albo strach. Czasami powodowało to silne emocje i jeśli z jakiegoś powodu dołączyło się do tego podniecenie powstało takie połączenie między bólem i strachem a seksualnym podnieceniem. U niektórych osób to się tak wdrukowało w psychikę, że atmosfera kary i ból jest niezbędny do wywołania silnego podniecenia i orgazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Czerwiec 30, 2021 3 minuty temu, ddt60 napisał: perwersji jest wiele .... akurat tą niektórzy tłumaczą prawem pierwszych połączeń - czyli karaniem przez rodziców niekoniecznie biciem albo strach. Czasami powodowało to silne emocje i jeśli z jakiegoś powodu dołączyło się do tego podniecenie powstało takie połączenie między bólem i strachem a seksualnym podnieceniem. U niektórych osób to się tak wdrukowało w psychikę, że atmosfera kary i ból jest niezbędny do wywołania silnego podniecenia i orgazmu Tak. Rozumiem, ale to jednak nie jest normalne. Trudno mi sobie wyobrazić połączenie tych 2 stanów- bólu i przyjemności w tym samym czasie. Kobietom chyba łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 30, 2021 Przed chwilą, Marcin40 napisał: Kobietom chyba łatwiej. kobiety też - niektóre potrzebują bicia aby uzyskać rozkosz i orgazm i "z dumą" pokazują swoje pełne sińców i śladów bicia pośladki. Generalnie jak czytałem nie chodzi też o samo bicie i ból ale całą atmosferę i emocje związane z podnieceniem seksualnym i wymierzaniem przez partnera kary - tak jakby bitego podnieca "egzekucja" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipaa 3 Napisano Lipiec 18, 2021 Podnieca, ale bardzo rzadko można spotkać prawdziwą dominę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach