Natka_90 2 Napisano Lipiec 3, 2021 Hej dziewczyny ! Jak wyglądała waszą miesiaczka po porodzie? I przez jaki czas to się ureguluje . PS - Tak , wiem ze każda kobieta jest inna ale pytam orientacyjnie Bo u mnie przez 6 miesięcy o czasie +- 3 dni , a teraz nagle cisza ciaza wykluczona Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Lipiec 3, 2021 przez rok karmiłam piersią i ok. 4 miesiąca po porodzie miała miesiączki niekoniecznie regularne. DO wyregulowania zabezpieczaliśmy się mechanicznie diafragmą Caya. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Lipiec 9, 2021 Możesz po porodzie kontrolować cykle na pomocniczym urządzeniu. Bardzo fajny i dokładny jest monitor płodności Afrodyta Smart ze specjalną aplikacja na telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Lipiec 13, 2021 zarówno przed ciążą jak i po ciąży kontroluję cykle na komputerze cyklu Cyclotest MyWay. Owulację mialam już w 2 cyklu po porodzie, a krwawienia dopiero w czwartym, więc lepiej to monitorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach