Sofi 119 Napisano Lipiec 5, 2021 6 minut temu, marinero napisał: TY zdaje sie piszesz jednoczesnie z 2 kont! Zdecyduj sie Zaczelas jako Molly Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 Przed chwilą, marinero napisał: No dobra ! Dziewczynko ! Najwyrazniej robisz sobie z nas jaja! wiec dobranoc ! Nie wiem serio o co ci chodzi typie nie mam innego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: No dobra ! Dziewczynko ! Najwyrazniej robisz sobie z nas jaja! wiec dobranoc ! Dziewczynko?! Pogadamy o dojrzalosci ja tylko na polu milosnym jestem malo ogarnieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 5, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: Malo to eleganckie rozpi... kogos innego temat.Powinnas zalozyc wlasny temat a nie wjezdzac komus w temat tak ,ze pomieszaly sie watki Wiem, już nie będę ,siedzę w tzw międzyczasie ,potraktuj to jak pytania pomocnicze:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Lipiec 5, 2021 18 minut temu, marinero napisał: Ja widze wiecej minusow niz plusow wchodzenia w znajomosc z tym gosciem. Dlaczego widzisz więcej minusów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 Ludzie ale go ja calkiem nie ogarniam, pytalam znajomych i uwazaja ze mu sie pdobam ale sami ske dziwia jego zachowania. Raz lubi ze mna pisac raz pisze na odwal, chociaz odpisuje o twierdzi, ze chce pisac. Jakby jak to nie gorszy tydzien u niego co kazdy moze miec to sama nie woem co mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Lipiec 5, 2021 2 minuty temu, molly123 napisał: Ludzie ale go ja calkiem nie ogarniam, pytalam znajomych i uwazaja ze mu sie pdobam ale sami ske dziwia jego zachowania. Raz lubi ze mna pisac raz pisze na odwal, chociaz odpisuje o twierdzi, ze chce pisac. Jakby jak to nie gorszy tydzien u niego co kazdy moze miec to sama nie woem co mu Wiem z własnego doświadczenia ,że to się nie zmieni raczej ,choć, życzę Ci naj naj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 Przed chwilą, Sofi napisał: Wiem z własnego doświadczenia ,że to się nie zmieni raczej ,choć, życzę Ci naj naj . Czyli pisze bo nie ma z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Lipiec 5, 2021 4 minuty temu, molly123 napisał: Ludzie ale go ja calkiem nie ogarniam, pytalam znajomych i uwazaja ze mu sie pdobam ale sami ske dziwia jego zachowania. Raz lubi ze mna pisac raz pisze na odwal, chociaz odpisuje o twierdzi, ze chce pisac. Jakby jak to nie gorszy tydzien u niego co kazdy moze miec to sama nie woem co mu Miej takich kilku, minimum 4. Spójrz na stół - aby stać, potrzebuje 4 nóg. Ty na jednym niepewnym facecie nie poprzestawaj. Dopiero jeśli okaże się stabilny i pewny, możesz ryzykować stawanie na jednej nodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 Przed chwilą, molly123 napisał: Czyli pisze bo nie ma z kim? Szkoda czasu nie ogarne go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 1 minutę temu, pigmalionija napisał: Miej takich kilku, minimum 4. Spójrz na stół - aby stać, potrzebuje 4 nóg. Ty na jednym niepewnym facecie nie poprzestawaj. Dopiero jeśli okaże się stabilny i pewny, możesz ryzykować stawanie na jednej nodze Nie szukam zwiazkow on to przypadek po roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 Wiecie co jest najgorsze ja nawet jako kumpla serio go polubiałam i to bardzo te samo poczucie humoru i wgl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Lipiec 5, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, molly123 napisał: Nie szukam zwiazkow on to przypadek po roku To po co przeżywasz typa, z którym czasem piszesz? Za bardzo się przejmujesz, będzie, co ma być. Edytowano Lipiec 5, 2021 przez pigmalionija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 3 minuty temu, pigmalionija napisał: To po co przeżywasz typa, z którym czasem piszesz? Za bardzo się przejmujesz, będzie, co ma być. Pierwszy po roku zawrócił mi we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 11 minut temu, pigmalionija napisał: To po co przeżywasz typa, z którym czasem piszesz? Za bardzo się przejmujesz, będzie, co ma być. Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oo.oo 45 Napisano Lipiec 5, 2021 2 godziny temu, molly123 napisał: Hejka, kumpel mówi, że kolega który mi się podoba i najparwdopodobniej ja jemu nie odpisał. Twierdzi, że gościu gra na zwloke i mówi, że on sam tak robi. Zaproponowalam spotkanie i nie odpisuje a wiem ze do nie dawna sam chcial sie spotkac. Tutaj do facetow. Wy tez tak robicie? I dlaczwgo? Zachowalaś się jak ostatnia desperatka Jestes nachalna i faceci tego nie lubią. Moze nawet robi sobie z ciebie jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 4 minuty temu, oo.oo napisał: Zachowalaś się jak ostatnia desperatka Jestes nachalna i faceci tego nie lubią. Moze nawet robi sobie z ciebie jaja. Niby czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oo.oo 45 Napisano Lipiec 5, 2021 (edytowany) 7 minut temu, molly123 napisał: Niby czemu? Dorośnij, kobieta musi mieć klasę, twoje zachowanie dla faceta jest natrętne i on to odbiera inaczej niz ci sie wydaje, a jak jeszcze niechetnie odpisuje to niema co dorabiać do tego teorii, nie odpisuje bo niezbyt go interesujesz taki lajf. na drugi raz nie narzucaj sie facetowi. niech facet wyjdzie z propozycją randki. Edytowano Lipiec 5, 2021 przez oo.oo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Lipiec 5, 2021 (edytowany) 5 minut temu, oo.oo napisał: Dorośnij, kobieta musi mieć klasę, twoje zachowanie dla faceta jest natrętne i on to odbiera inaczej niz ci sie wydaje, a jak jeszcze niechetnie odpisuje to niema co dorabiać do tego teorii, nie odpisuje bo niezbyt go interesujesz taki lajf. na drugi raz nie narzucaj sie facetowi. niech facet wyjdzie z propozycją randki. Popieram.Chociaż parę chwil wcześniej sama zaproponowałam kolesiowi randkę i ogólnie sytuacja trochę podobna jak u autorki Edytowano Lipiec 5, 2021 przez pigmalionija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 4 minuty temu, oo.oo napisał: Dorośnij, kobieta musi mieć klasę, twoje zachowanie dla faceta jest natrętne i on to odbiera inaczej niz ci sie wydaje, a jak jeszcze niechetnie odpisuje to niema co dorabiać do tego teorii, nie odpisuje bo niezbyt go interesujesz taki lajf. na drugi raz nie narzucaj sie facetowi. niech facet wyjdzie z propozycją randki. Ale on ostanio sam to zasugerowal, i pisal normalnie ze mna chetnie i sam wykazywal inincjatywe. Wczoraj nagle cos, podobno moje zakonczenie rozmowy wygladalo na splawianie, nie swiadomie tak zrobilam. Moze to cos zadzialalo na niego. Ale i tak odpisywal i mowi ze mnie nie splawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molly123 6 Napisano Lipiec 5, 2021 Ja tylko jego sugestie przekułam w oficjalna propozycje ale taka luźną i bardziej kumpelska niz randka i wogole kolacja, kwiaty i inny szajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Lipiec 5, 2021 U mnie słodzi i ani kroku do przodu U ciebie też ciężko z krokiem Lejmy na nich i tyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Lipiec 5, 2021 5 minut temu, Cyganka napisał: U mnie słodzi i ani kroku do przodu U ciebie też ciężko z krokiem Lejmy na nich i tyle U mnie też kaleka Lejmy na nich i tyle Chyba nie chcecie zwariować, dziewczynki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach