miruna123 1 Napisano Lipiec 9, 2021 Które imię bardziej Wam się podoba ? Dzięki za odpowiedzi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Lipiec 9, 2021 Emilia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Lipiec 9, 2021 Lena śliczne, delikatne i dziewczęce imię. Nie Helena, Elena, Magdalena tylko właśnie Lena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Lipiec 9, 2021 Oba śliczne i ciężko byłoby się zdecydować. Chyba rzucałaby moneta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Lipiec 9, 2021 (edytowany) Emilka. Lena mi sie nie podoba w ogole,juz bym wolala Elene a Olena przesliczie . Mala Oleńka ,Olunia ,a jednak nie Aleksandra Edytowano Lipiec 9, 2021 przez .Gość Blad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka_90 2 Napisano Lipiec 9, 2021 Emilka ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unlan 901 Napisano Lipiec 9, 2021 Nie umiesz się zdecydować to wymieszaj i wyjdzie ci Milena. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Lipiec 9, 2021 Emilia kompletnie mi się nie podoba, zresztą kobiety które znałam a które nosiły takie imię były osobami z poważnymi problemami. Lena ładne. Prawda jednak jest taka, że to Tobie ma się podobać a nie komuś innemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatkiikropki 2 Napisano Lipiec 15, 2021 Emilia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luska.s 2 Napisano Lipiec 18, 2021 Lena jakoś nigdy mi się nie podobała także Emilia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach