Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonyjakjarmuż

Wystrój sypialni

Polecane posty

Houzz- tam jest milion pomysłów. Ja lubię styl industrialny, jeśli chodzi o sypialnie to pewnie całej w tym stylu bym nie zrobiła ale była by ściana z cegły,duże lampy, duże okno na taras, drewniane łóżko i biala pościel oraz firany. 

Witajcie, będę malować sypialnie, sciana za łóżkiem bedzie mieć tapete ( wzorek w kolorze szarym z białym) a resztę scian  na kolor kwitnacy migdalowiec a zupełnie nie wiem jaki kolor dac zaslon i narzuta:( pomożecie??

wystrój najlepiej dobrać pod łóżko - jest centralnym punktem sypialni i (jeśli macie osobny gabinet) to będziecie tylko spali w łóżku. na stronie Hilding jest możliwość kreatora własnego łóżka razem z materacem 😉 polecam, świetna sprawa bo można sobie popróbować i zobaczyć co będzie najlepiej grało

3 godziny temu, krupawka napisał:

wystrój najlepiej dobrać pod łóżko - jest centralnym punktem sypialni i (jeśli macie osobny gabinet) to będziecie tylko spali w łóżku. na stronie Hilding jest możliwość kreatora własnego łóżka razem z materacem 😉 polecam, świetna sprawa bo można sobie popróbować i zobaczyć co będzie najlepiej grało

Meble mam biale i duże okno balkonowe

Jedna ściana szara, pozostałe czarne. Mat. Do tego łóżko, szafka przy, na niej lamka i pare kaktusów na podłodze wszędzie.