zbanowany 65 Napisano Lipiec 15, 2021 jak nie to imie to panna odpada, nawet gdyby jej iskry z tyłka strzelały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WkamilaaW 11 Napisano Lipiec 15, 2021 A twoje ulubione to..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Lipiec 15, 2021 (edytowany) Hmm albo i haha. Tak, mnie też odbijało myśląc o danym imieniu w zależności od tego jak kogoś lubiłem, podobała mi się. To zależy jak wryła się ta osoba w pamięć. Wtedy każde wypowiedzenie, usłyszenie jej imienia będzie powodowało z nią skojarzenia. U mnie kolejno o były: Ania, Iza, Wiola, Basia. 3 ostatnie nadal działają jako imiona powodujące myślenie o czymś czego nie było (zbedne). Ale czy miałbym szukać osób o tym imieniu? A co jeśli przypominałyby mi się tamte dziewczyny i porównywałbym? Edytowano Lipiec 15, 2021 przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 15, 2021 1 godzinę temu, Mariusz4 napisał: Hmm albo i haha. Tak, mnie też odbijało myśląc o danym imieniu w zależności od tego jak kogoś lubiłem, podobała mi się. To zależy jak wryła się ta osoba w pamięć. Wtedy każde wypowiedzenie, usłyszenie jej imienia będzie powodowało z nią skojarzenia. U mnie kolejno o były: Ania, Iza, Wiola, Basia. 3 ostatnie nadal działają jako imiona powodujące myślenie o czymś czego nie było (zbedne). Ale czy miałbym szukać osób o tym imieniu? A co jeśli przypominałyby mi się tamte dziewczyny i porównywałbym? Te są specyficzne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WkamilaaW 11 Napisano Lipiec 15, 2021 1 minutę temu, EIciaa. napisał: A jakie to są Twoim zdaniem specyficzne imiona? Znowu dostałaś bana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WkamilaaW 11 Napisano Lipiec 15, 2021 2 minuty temu, EIciaa. napisał: Nie bana tylko blokadę na pisanie z poprzedniego na 2 miesiące. Za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WkamilaaW 11 Napisano Lipiec 15, 2021 Ej ja też spróbuję na tamtym koncie. Może mnie wywala w końcu. Po prostu w komentarz to napisałaś, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WkamilaaW 11 Napisano Lipiec 15, 2021 Przed chwilą, EIciaa. napisał: Tak po prostu A no to spróbuję koniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Lipiec 15, 2021 25 minut temu, BoniBluButler napisał: Te są specyficzne? Takie upatrzone które kogoś mu przypomina, wyjątkowe można nazwać specyficznym. Nie jakimkolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Lipiec 15, 2021 Nie słyszałam o takich przypadkach a jeśli już to bardziej prześmiewczo... imienny tatuaż czyli spadek po ex i pod tym kątem szukanie następnej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WkamilaaW 11 Napisano Lipiec 15, 2021 Mam znajomego. Ma słabość do Imienia Karolina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Lipiec 15, 2021 2 minuty temu, marawstala napisał: Nie słyszałam o takich przypadkach a jeśli już to bardziej prześmiewczo... imienny tatuaż czyli spadek po ex i pod tym kątem szukanie następnej... Ciekawe z tym tatuażem i zabawne. :) czy ktoras ma Mariusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2010 Napisano Lipiec 15, 2021 2 minuty temu, Mariusz4 napisał: Ciekawe z tym tatuażem i zabawne. czy ktoras ma Mariusza Dużo literek... dobrze byłoby trafić na jakiegos Jana... Jan nie dość, że krótkie to w razie czego łatwiej byloby przerobić na coś innego : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 16, 2021 Imiona najlepiej jak w miare rzadko spotykane, takie oklepane co każdy ma to na co komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Lipiec 16, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: Zle swiadczy o psychice Sztywne podejscie do poszukiwan skazuje takiego goscia na wymarcie jego linii genetycznej ale nalezy podziwiac selektywnosc wyboru możne zapylać co się nawinie ale i tak potomki długo nie pociągną z wrodzonej głupoty, lepszy chyba taki który dobiera staranniej i kilka strzałów celnych i pewność przekazania linii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Lipiec 16, 2021 19 godzin temu, zbanowany napisał: Co myślicie o facetach szukających kobiet tylko o specyficznym imieniu? jak nie to imie to panna odpada, nawet gdyby jej iskry z tyłka strzelały że mogli nie być wystarczająco przewidujący w Liceum / technikum, kiedy tatuaż sobie Robili : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveless 109 Napisano Lipiec 16, 2021 22 godziny temu, zbanowany napisał: jak nie to imie to panna odpada, nawet gdyby jej iskry z tyłka strzelały że mają sercówkę do byłej dziewczyny i myślą nadal że da się ją kimś zastąpić zamiast zaakceptować rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach