Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuda_1989@o2.pl

Jak twoja córka powiedziała Ci że jest lesbijką i podobają jej się kobiety?

Polecane posty

Jak dowiedziałaś się od córki ze jest lesbijką i podobają jej się kobiety? Czy była rozmowa na ten temat i czy zaakceptowałaś to ze woli kobiety? Czy o tym córka sama powiedziała i jak argumentowała? Czy bała się tobie powiedzieć.  Jak to wyglądało z perspektywy matki. Czy córka chcę mieć swoje dzieci z inną kobietą poprzez bank nasienia? 

Moja przyjaciółka albo jest bi albo lesbijką (nie wiem już sama ) i musiała powiedzieć rodzicom. Powiedziała w prost i rodzice dobrze zareagowali. Zaakceptowali jej wybór. Nie chcę mieć nigdy dzieci 

Ostatnio za to rozmawiałam z siostrą mojego partnera i z moim partnerem. Zadała pytanie co jeśli nasza córka lub syn w przyszłości wyskoczą z info że są homo. Oboje stwierdziliśmy że gdyby byli homo (lesbijka czy gej) to wszystko ok. Wiadomo że byłabym trochę zawiedziona bo pewnie chciałabym w przyszłości mieć wnuki jednak to nie jest najważniejsze. Ważne aby byli szczęśliwi! 

Jednak jeśli chodzi o to gdyby moja córka przyszła do mnie kiedyś i powiedziała że nie czuje że jest dziewczyna tylko chłopcem/jakby syn przyszedł i powiedział że nie czuje się chłopcem tylko dziewczyna to już trudniej byłoby mi to nie dość że zrozumieć ale i zaakceptować. Może dlatego bo nie w tej generacji (gdzie takie coś jest popularne) się urodziłam. Nie wiem..