zagubiona.9.5. 3 Napisano Sierpień 8, 2021 Jak byscie odbierali to ze lubi jej zdjecia, komentuje, rozmawia z nią. Traktowac to jako szpile wbijana we mnie czy cos normalnego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielika 213 Napisano Sierpień 8, 2021 26 minut temu, zagubiona.9.5. napisał: Jak byscie odbierali to ze lubi jej zdjecia, komentuje, rozmawia z nią. Traktowac to jako szpile wbijana we mnie czy cos normalnego? A co ona wziela rozwod z nia? Nie A dlaczego myslisz, ze to na zlosc tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesliwaaaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2021 Też jestem ciekawa, dlaczego myślisz, że to szpila w Twoją stronę? Siostra daje Ci odczuć niechęć? Ogólnie doskonale rozumiem, że dla Ciebie jest to niekomfortowe, ale w tej sytuacji możesz zrobić tylko dwie rzeczy: 1. nie przejmować się, 2. starać się mieć dobre stosunki z siostrą partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Sierpień 9, 2021 13 godzin temu, zagubiona.9.5. napisał: Jak byscie odbierali to ze lubi jej zdjecia, komentuje, rozmawia z nią. Traktowac to jako szpile wbijana we mnie czy cos normalnego? Rozumiem, że mówimy o nastolatkach? Bo dorosły człowiek chyba doprawdy nie interesuje się tym, co kto lajkuje w sieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymka 5 Napisano Sierpień 9, 2021 Nie masz na to wpływu. Najlepiej dla Ciebie będzie jak to zignorujesz. (Jeśli nawet jest to po złości to zobacz- ktoś osiąga być może ten cel). Gdy to olejesz, przede wszystkim Ty będziesz miała spokój. Ignoruj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campania 173 Napisano Sierpień 13, 2021 Nie bądź taką egocentryczką. Mam kontakt z bratową eksa bo się zwyczajnie lubimy i guzik mnie obchodzi co na ten temat myśli jego obecna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesliwaaaaa 0 Napisano Sierpień 14, 2021 14 godzin temu, campania napisał: "Nie bądź taką egocentryczką." "guzik mnie obchodzi co na ten temat myśli jego obecna." Guzik cię obchodzi? Nie bądź taką egocentryczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach