maczi 0 Napisano Sierpień 17, 2021 hey, czy z Waszego doswiadczenia zielona kawa faktycznie działa na odchudzenie? można natknąć się na takie informacje w sieci - chodzi o szybsze spalanie tłuszczu czy bardziej poprawę trawienia? Korci mnie, żeby spróbować, ale nie chcę sparzyć się zaraz po pierwszych zakupach. Co lepiej wybrać? całe ziarna czy może na początek lepsza zielona kawa mielona? w sprzedaży dostępne są też kawy aromatyzowane - ale nie jestem pewny czy chcę w to iść na sam początek. z góry dzięki za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotkaa 83 Napisano Sierpień 17, 2021 Było zrobionych tylko kilka badań na ludziach, jednak każde było krótkie i kiepsko zaprojektowane. Zielona kawa może mieć wpływ na zrzucenie wagi, ale nie dużo większy niż zwykła kawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano Sierpień 17, 2021 Ostre przyprawy przyspieszają metabolizm, ale chyba nie każdy może... co do zielonej kawy to nie wiem może też ma podobne działanie (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Sierpień 17, 2021 Dla mnie jeśli ma wpływ to marginalny, tak że nie wato się męczyć. Sama kiedyś piłam różne herbatki na schudnięcie i nic. Zielona kawa jest okropna- kupiłam ją 1 raz, do dziś pamiętam to okropieństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
icygirl 35 Napisano Sierpień 17, 2021 Na mnie nie działała. Za to dobre efekty daje herbata czerwona, ponieważ spowodowała spadek apetytu, ale nie można mieć przeciwwskazań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yevox 0 Napisano Październik 23, 2021 Jak chcesz szybko schudnąć to polecam te tabletki: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach