Klaudia772 2 Napisano Sierpień 18, 2021 Cześć dziewczyny mam 4 miesięczne dziecko. Zakładam mu pieluchy Pampers premium. Jak wstaje rano to jest cały posikany a jak zrobi kupę to smród i cały w tej kupie. Jakie inne pieluchy polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 18, 2021 Częściej zmieniaj. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Sierpień 18, 2021 Zmieniaj częściej albo kup większy rozmiar 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika1908 25 Napisano Sierpień 18, 2021 Ja takie małe dziecko przewijałam w nocy. I tak się budziła na karmienie, więc wtedy przewijałam. Po całej nocy w pieluszce to też nie wiem, co by było Kupę przebierałam od razu jak tylko poczułam. Używałam tych samych pieluch co ty i nigdy nie było problemów. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Sierpień 18, 2021 To nie kwestia pieluch tylko tego, że nie przebierasz dziecka w nocy. Co karmienie, to zmiana pieluchy i problem zniknie. Dziecku zmienia się pieluszki, a nie pozwala spać w mokrych całą noc. Pampersy to bardzo chłonne i dobre pieluchy. Może i nieekologiczne ale z całą pewnością ułatwiające życie rodzicom co nie znaczy, że nie przychodzi moment kiedy już nie są w stanie utrzymać zawartości. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Sierpień 19, 2021 To nie wiedzialas do tej pory ze kupa smierdzi czy jak? Popsikaj pampersa perfuma moze bedzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika2723 1 Napisano Sierpień 19, 2021 Częściej zmieniaj. W nocy zmieniaj tylko jak poczujesz że coś w środku jest to od razu zmieniaj pampersa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicha22 0 Napisano Grudzień 9, 2021 Trzeba sprawdzać i jak coś to zmieniać żeby odparzenia się nie zrobiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzka363 1 Napisano Grudzień 14, 2021 O odparzenia to wcale nietrudno. Dlatego lepiej unikać składników, które mogą uczulać delikatną skórę dziecka. U nas naturalne pieluszki moltex zdają egzamin wzorowo, bezzapachowe, żadnego chloru, lateksu, super delikatne dla skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach