Klaudia772 2 Napisano Sierpień 18, 2021 Cześć dziewczyny Mam 4 miesięczne dziecko lepsze żłobek dla takiego małego dziecka? Jak to wygląda w żłobku pieluchy itd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Sierpień 18, 2021 Lepszy od czego? Pieluchy w żłobku wyglądają pewnie tak samo jak te w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia772 2 Napisano Sierpień 18, 2021 Przed chwilą, Iwna napisał: Lepszy od czego? Pieluchy w żłobku wyglądają pewnie tak samo jak te w domu. Od niani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia772 2 Napisano Sierpień 18, 2021 3 minuty temu, Iwna napisał: Miało być jak wygląda sprawa z pieluchami mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Sierpień 18, 2021 Ja uważam, że dla 4 miesięcznego dziecka lepsza byłaby sprawdzona niania. W moim żłobku to ja dostarczam pampersy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poll 22 Napisano Sierpień 18, 2021 A ja mam też pytanie odnośnie pampersów. Jeśli dam pampersy do żłobka to one są tylko dla mojego dziecka czy po prostu opiekunki zbierają od rodziców te opakowania i zakładają jak leci? Jak to jest w waszych żłobkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki7770 1 Napisano Sierpień 18, 2021 U nas, w prywatnym żłobku, daje się pampersy do szafki, i przy zmianie pampersa biorą nowego z szafki danego dziecka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Sierpień 18, 2021 U mnie daje pampersy dla mojego dziecka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Sierpień 18, 2021 U nas pieluchy są indywidualnie dla dziecka. Ci miesiąc każde dziecko daje chusteczki zwykle i nawilżane i z tego już korzystają wszyscy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Sierpień 19, 2021 W żłobku mojego syna nosiło się paczkę pieluch i chusteczek indywidualnie, jak się kończyły to panie prosiły o kolejne paczki. Każde dziecko w miejscu gdzie były przewijane miało swoją szafkę na to, dodatkowo były podpisywane. Nigdy mi się nie zdażyło żeby odebrać dziecko nie w swoich pampersach. Co do wieku dziecka na swoim przykładzie mogę jedynie powiedzieć, że wolałam zostawić dziecko niani (miał pół roku), do żłobka poszedł jak miał jakieś 16 miesięcy i jak nigdy nie chorował tak się wtedy zaczęło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia772 2 Napisano Sierpień 19, 2021 Dnia 18.08.2021 o 21:53, Poll napisał: A ja mam też pytanie odnośnie pampersów. Jeśli dam pampersy do żłobka to one są tylko dla mojego dziecka czy po prostu opiekunki zbierają od rodziców te opakowania i zakładają jak leci? Jak to jest w waszych żłobkach? Najprawdopodobniej każde dziecko ma swoje pampersy i chusteczki nawilżane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika1908 25 Napisano Sierpień 19, 2021 Dnia 18.08.2021 o 20:46, Klaudia772 napisał: Cześć dziewczyny Mam 4 miesięczne dziecko lepsze żłobek dla takiego małego dziecka? Jak to wygląda w żłobku pieluchy itd? Oczywiście, że niania! Takie malusie dziecko potrzebuje jednej bliskiej osoby, a nie wielu różnych opiekunek, tak jak to jest w żłobku. I hałasu... i innych płaczących dzieci... Aż mi się żal tego malucha zrobiło. Tylko niania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika2723 1 Napisano Sierpień 19, 2021 (edytowany) 11 minut temu, monika1908 napisał: Oczywiście, że niania! Takie malusie dziecko potrzebuje jednej bliskiej osoby, a nie wielu różnych opiekunek, tak jak to jest w żłobku. I hałasu... i innych płaczących dzieci... Aż mi się żal tego malucha zrobiło. Tylko niania Prawda 11 minut temu, monika1908 napisał: Edytowano Sierpień 19, 2021 przez Monika2723 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia772 2 Napisano Sierpień 19, 2021 2 minuty temu, Monika2723 napisał: 13 minut temu, monika1908 napisał: Oczywiście, że niania! Takie malusie dziecko potrzebuje jednej bliskiej osoby, a nie wielu różnych opiekunek, tak jak to jest w żłobku. I hałasu... i innych płaczących dzieci... Aż mi się żal tego malucha zrobiło. Tylko niania. Dziękuję zdecydowałam się na nianię! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach