Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fausti

Testy wiedzy na rozmowie

Polecane posty

Hej! Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do Kuratorium oświaty. Jednym z etapów jest test wiedzy. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanie mi podpowiedzieć jak takie testy mogą wyglądać? Czego się spodziewać? Czy pytania są szczegółowe? Aplikuje do Wydziału finansów i kadr. Będę wdzięczna za wskazówki 

Hm.

Kilkukrotnie próbowałam się dostać do budżetówki- bez skutku. Powiem Ci najbardziej prawdopodobny scenariusz- i tak dostanie się znajomy:)

Przerabiałam to wielokrotnie, wynik testu nie miał nic do rzeczy.

Nie miałaś ustaw wymienionych w ogłoszeniu? Zazwyczaj podają.

Dnia 6.10.2021 o 20:30, Fausti napisał:

Hej! Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do Kuratorium oświaty. Jednym z etapów jest test wiedzy. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanie mi podpowiedzieć jak takie testy mogą wyglądać? Czego się spodziewać? Czy pytania są szczegółowe? Aplikuje do Wydziału finansów i kadr. Będę wdzięczna za wskazówki 

jeśli ktoś z Was jest chętny do podjęcia pracy jako sprzedawca kosmetyków przez internet serdecznie zapraszam do kontaktu. Poszukuje osoby zaangażowanej i sumiennej. Z mojej strony zapewniam dobre zarobki elastyczny grafik oraz prace całkowicie zdalna. Decydując się na prace ze mną otrzymasz możliwość odbycia darmowych kursów i szkoleń oraz pomoc przez cały okres pracy  Kontakt a.karczewskalr@gmail.com