ola0912 0 Napisano Październik 11, 2021 potrzebuje porady, dzis kochałam się z chłopakiem, był to moj 5 dzień okresu, końcówka. Dni nie płodne bo powinnam mieć je za dopiero ok. tydzień. Wyglądało to tak, ze najpierw się dotykaliśmy (preejakulat cały czas wycierał) a później włożył członka we mnie na 2 sekundy (sama główka weszła) i odrazu wyjął po czym założył prezerwatywę i doszedł w niej we mnie. wszystko pozostało w gumce i była dobrze sprawdzona, wiec nic nie wyciekło. mam się o co martwić? prosze o sensowne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Październik 11, 2021 Nie wydaje się, żeby był powód do niepokoju. Tak na przyszłość poza mechaniczną antykoncepcją sprawdzaj sobie dni płodne na specjalnym urządzeniu do wyznaczania płodności, polecam Cyclotest MySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Październik 26, 2021 (edytowany) Dnia 11.10.2021 o 07:51, ola0912 napisał: potrzebuje porady, dzis kochałam się z chłopakiem, był to moj 5 dzień okresu, końcówka. Dni nie płodne bo powinnam mieć je za dopiero ok. tydzień. Wyglądało to tak, ze najpierw się dotykaliśmy (preejakulat cały czas wycierał) a później włożył członka we mnie na 2 sekundy (sama główka weszła) i odrazu wyjął po czym założył prezerwatywę i doszedł w niej we mnie. wszystko pozostało w gumce i była dobrze sprawdzona, wiec nic nie wyciekło. mam się o co martwić? prosze o sensowne odpowiedzi Mogło być bez gumki, chociaż to oczywiście zależy jak długie masz cykle Edytowano Październik 26, 2021 przez ONA83 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach