anna.nowak 104 Napisano Grudzień 28, 2021 Ja z serem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JagaBaga 0 Napisano Grudzień 28, 2021 Ruskie pycha! Ale lubię też z kapustą i grzybami, soczewicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Grudzień 28, 2021 Z kapustą i grzybami. Ale najczęściej robie ruskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KarolciaCiaCia Napisano Styczeń 2, 2022 Ruskie i z mięsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tanuka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 Z kapustą i grzybammi, ze szpinakiem, z łososiem i serem, z kaszą gyczaną, gęsią i śliwkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 13, 2022 Ruskie, z serem i szpinakiem, mięsem, soczewicą, fasolą, grzybami, jagodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Styczeń 14, 2022 Uwielbiam pierogi z kapustą i grzybami. Mam dobry, sprawdzony przepis i zawsze wychodzą pyszne. W tym roku na święta zrobiłam tyle, ze dla nas bylo az za duzo ☺Część zamrozilam, a nadmiar zawiezlismy do pobliskiej jadłodajni dla potrzebujacych. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adazina 653 Napisano Styczeń 14, 2022 Brawo, Pando....!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joszka 0 Napisano Styczeń 17, 2022 Jeść to ruskie ale gotować żadne. Nie mam na tyle cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julcix91 0 Napisano Styczeń 20, 2022 Ja to tak standardowo ruskie najbardziej lubię, albo ze szpinakiem i serem feta. Kiedyś jadłam też gdzieś z łososiem, też były bardzo dobre - ale nigdzie nie mogę ich teraz spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Luty 23, 2022 -ze szpinakiem -ruskie ale zrobione na mocno piernie, z dużą ilością cebulki i skwarek - z mięsem / gyrosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Luty 23, 2022 Zapomnialam o najpyszniejszych, z krewetkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neneke 3 Napisano Luty 23, 2022 Kapusta i grzyby, łosoś i ricotta, szpinak z serem, gęsina z kaszą i suszonymi śliwkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach