Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja356

In vitro 2022 cz.2

Polecane posty

Znowu nas wywalili. A rano zaglądałam na forum jeszcze i było.

17 minut temu, kaja356 napisał:

Znowu nas wywalili. A rano zaglądałam na forum jeszcze i było.

Pewnie tak będzie co jakiś czas 😕

26 minut temu, kaja356 napisał:

Ciekawe komu przeszkadzamy ????☹️

Przeciwnikom ivf 🤪🙈🤪🙈🤪 ale my jesteśmy twarde. Jak będzie trzeba będziemy zakładać 1000 wątków 😜

1 minutę temu, Strusio85 napisał:

Przeciwnikom ivf 🤪🙈🤪🙈🤪 ale my jesteśmy twarde. Jak będzie trzeba będziemy zakładać 1000 wątków 😜

A in vitro komórka dawczyni nikomu nie przeszkadza 

3 minuty temu, Strusio85 napisał:

Badałas dziś betę? 

6 minut temu, kaja356 napisał:

A in vitro komórka dawczyni nikomu nie przeszkadza 

Też fakt 🤣🤣widocznie ktoś nas nie lubi 🙈🤪

5 minut temu, madzia:)) napisał:

Badałas dziś betę? 

Tak.

Bety robione w odstępie 48 h.

W czw (10.03)     15 697

dziś (12.03)        22 177

Chyba ok? Wiem, że przyrasta wolniej chyba już przy wyższych wartościach. Gin mi odpisał , że przyrost wygląda ok.

38 minut temu, Strusio85 napisał:

Tak.

W czw (10.03)     15 697

Chyba ok? Wiem, że przyrasta wolniej chyba już przy wyższych wartościach. Gin mi odpisał , że przyrost wygląda ok.

Super 🙂 to teraz czekamy na usg 😍 ja mam w środę usg 3 trymestru. Już nie mogę się doczekać 💞

1 godzinę temu, Strusio85 napisał:

Tak.

W czw (10.03)     15 697

Super 🙂

30 minut temu, Martuska napisał:

Super 🙂 to teraz czekamy na usg 😍 ja mam w środę usg 3 trymestru. Już nie mogę się doczekać 💞

👊✊

33 minuty temu, Martuska napisał:

Wow...ale czas leci🥰🥰 na kiedy masz termin?

16 minut temu, Strusio85 napisał:

Wow...ale czas leci🥰🥰 na kiedy masz termin?

23 maja 😍

1 minutę temu, Martuska napisał:

23 maja 😍

Wow! 🥰 Zleci szybciutko ! Cudownie 😍

Dziewczyny pisałam na tamtym wątku ale zablokowali. Dziś progesteron wyszedł 29, 95 ng/ml . Czuje jakby lewy jajnik. Już się martwię. Beta dopiero w czwartek będzie 9dpt

1 minutę temu, Zuzanna. napisał:

Dziewczyny pisałam na tamtym wątku ale zablokowali. Dziś progesteron wyszedł 29, 95 ng/ml . Czuje jakby lewy jajnik. Już się martwię. Beta dopiero w czwartek będzie 9dpt

To piękny wynik 🥰 nie martw się niczym! Trzymam mocno kciuki ❤️❤️ ja byłam niecierpliwa 🤪i robiłam 7 dpt ( wtedy zazwyczaj beta już wychodzi ) mimo że gin kazała mi w 12 dpt 🤣

3 godziny temu, Zuzanna. napisał:

Zuzanna to super wynik! Mam przeczucie, że zapowiada szczęśliwą ciążę 🙂✊🍀

Dziewczynki . Mam pytanie .

Martwię się bo co jakiś czas pojawiają mi się skurcze/ tępy ból w podbrzuszu po 1 stronie. Nie trwa to cały dzień ale pojawiło się dziś wieczorem, wczoraj i jeszcze ze 2,3 dni temu.

Trwa chwilę, kilka razy powtarza i przechodzi. 

Czy któraś tak miała? 

Beta w porządku a te skurcze mam od jakiegoś czasu. Nic nie plamie i nie krwawię...no ale martwię się czy to nie zły znak 😔🙈

7 minut temu, Strusio85 napisał:

Martwię się bo co jakiś czas pojawiają mi się skurcze/ tępy ból w podbrzuszu po 1 stronie. Nie trwa to cały dzień ale pojawiło się dziś wieczorem, wczoraj i jeszcze ze 2,3 dni temu.

Czy któraś tak miała? 

Beta w porządku a te skurcze mam od jakiegoś czasu. Nic nie plamie i nie krwawię...no ale martwię się czy to nie zły znak 😔🙈

Może tak odczuwasz rozciąganie się macicy? 

20 minut temu, BasiaC napisał:

Może tak odczuwasz rozciąganie się macicy? 

Nie mam pojęcia 🙈

1 godzinę temu, Strusio85 napisał:

Nie mam pojęcia 🙈

Mi tez wydaje się że może to rozciąganie macicy, kropek rozpycha się potrzebuje więcej miejsca 😉

3 godziny temu, Strusio85 napisał:

Czy któraś tak miała? 

Strusio85 czasem będziesz czuła różne pobolewania i nie jest to powód do zmartwienia. Na początku ciąży często kobiety czują się ogólnie jak "przed okresem" 🤷 hormony, rozciąga się macica, więzadła ciągną, troche się wszystko musi poprzesuwać w tym brzuchu itd. Jakby nie patrzeć macica i ogólnie brzuch muszą pomieścić i dopasować się do lokatora, który rośnie w baaardzo szybkim tempie 🙂 potem z kolei będzie się już przygotowywała do porodu i też różne dolegliwości mogą się z tym wiązać 🙂 jeżeli to nie ból mocny, regularne czy silne skurcze, nie ma plamienia itd. To absolutnie nie martwiłabym się tym 🙂  

Nie analizuj tak wszystkiego 🙂 a przynajmniej się postaraj 😉 ciąża to powinien być piękny czas 🙂 jeżeli jest dobrze (a przecież jest) to nie szukaj na siłę problemów bo pozbawisz się radości z niej 🙂 nie warto 🙂 spełnia się Twoje marzenie! Wspieraj to dobrymi myślami 😀

14 godzin temu, Zuzanna. napisał:

Mi tez wydaje się że może to rozciąganie macicy, kropek rozpycha się potrzebuje więcej miejsca 😉

Oby tak było 🙈😜

12 godzin temu, Luna_ napisał:

Strusio85 czasem będziesz czuła różne pobolewania i nie jest to powód do zmartwienia. Na początku ciąży często kobiety czują się ogólnie jak "przed okresem" 🤷 hormony, rozciąga się macica, więzadła ciągną, troche się wszystko musi poprzesuwać w tym brzuchu itd. Jakby nie patrzeć macica i ogólnie brzuch muszą pomieścić i dopasować się do lokatora, który rośnie w baaardzo szybkim tempie 🙂 potem z kolei będzie się już przygotowywała do porodu i też różne dolegliwości mogą się z tym wiązać 🙂 jeżeli to nie ból mocny, regularne czy silne skurcze, nie ma plamienia itd. To absolutnie nie martwiłabym się tym 🙂  

Nie analizuj tak wszystkiego 🙂 a przynajmniej się postaraj 😉 ciąża to powinien być piękny czas 🙂 jeżeli jest dobrze (a przecież jest) to nie szukaj na siłę problemów bo pozbawisz się radości z niej 🙂 nie warto 🙂 spełnia się Twoje marzenie! Wspieraj to dobrymi myślami 😀

Dziękuję Ci bardzo za te mądre słowa ♥️😘

Chyba faktycznie coś w tym jest bo skurcze już przeszły ..pojawiają się co jakiś czas ale od wczoraj ani razu ich nie było. Muszę odrzucić myśli, że każdy skurcz zwiastuje coś złego ( choć to niełatwe bo niestety po stratach mózg mam trochę zrysowany i wyczulony na wszystkie objawy lub ich brak ).  Muszę odrzucić kontrolę i tak jak piszesz starać się cieszyć każdym dniem. 

I tak nie mam już na nic wpływu. Zrobiłam i robię wszystko ... W życiu nie brałam tyłu leków w ciąży na jej podtrzymanie , głównie odpoczywam, śpię... Jedyne nad czym muszę popracować to moje czarnowidztwo ...muszę też zaufać że wszystko jest dobrze🙈😬

Postanowiłam, że pójdę na USG w tym tygodniu. Jeśli będzie serduszko - myślę, że już odetchnę trochę z ulgą. 

4 godziny temu, Strusio85 napisał:

Dziękuję Ci bardzo za te mądre słowa ♥️😘

Chyba faktycznie coś w tym jest bo skurcze już przeszły ..pojawiają się co jakiś czas ale od wczoraj ani razu ich nie było. Muszę odrzucić myśli, że każdy skurcz zwiastuje coś złego ( choć to niełatwe bo niestety po stratach mózg mam trochę zrysowany i wyczulony na wszystkie objawy lub ich brak ).  Muszę odrzucić kontrolę i tak jak piszesz starać się cieszyć każdym dniem. 

I tak nie mam już na nic wpływu. Zrobiłam i robię wszystko ... W życiu nie brałam tyłu leków w ciąży na jej podtrzymanie , głównie odpoczywam, śpię... Jedyne nad czym muszę popracować to moje czarnowidztwo ...muszę też zaufać że wszystko jest dobrze🙈😬

Postanowiłam, że pójdę na USG w tym tygodniu. Jeśli będzie serduszko - myślę, że już odetchnę trochę z ulgą. 

Jednak zrobisz tak jak ja 😅

Strusio brzuch będzie boleć bo dzidzia rośnie i musi mieć miejsce a Ty masz tam ciasno 🤣 i to nie oznacza nic złego także nie myśl o tym 😃 Kiedy idziesz na USG?

26 minut temu, madzia:)) napisał:

Jednak zrobisz tak jak ja 😅

Strusio brzuch będzie boleć bo dzidzia rośnie i musi mieć miejsce a Ty masz tam ciasno 🤣 i to nie oznacza nic złego także nie myśl o tym 😃 Kiedy idziesz na USG?

Tak🤣🤣🤣🤣

Postaram się ignorować dziwne objawy.

USG w środę 🙈 

Dziewczyny 6 dpt progesteron 34.23 lekarz odpisał że jest bardzo ok. Mam nadzieję że będzie w końcu ciąża. ✊👊

29 minut temu, Strusio85 napisał:

Tak🤣🤣🤣🤣

USG w środę 🙈 

👊✊

Przed chwilą, Zuzanna. napisał:

Dziewczyny 6 dpt progesteron 34.23 lekarz odpisał że jest bardzo ok. Mam nadzieję że będzie w końcu ciąża. ✊👊

Jak tak ładnie rośnie to musi być dobry znak! ♥️Trzymam kciuki za piękną betę 🥰

44 minuty temu, Strusio85 napisał:

Tak🤣🤣🤣🤣

USG w środę 🙈 

16 minut temu, Zuzanna. napisał:

Trzymam kciuki dziewczyny ! 🍀