Agnieszkad 4 Napisano Marzec 24, 2022 Witam, około 2 tygodnie temu uprawialiśmy sex z moim chłopakiem. Oboje mamy po 19 lat. Korzystaliśmy z prezerwatywy, i nic wewnątrz się nie dostało. Wszystko było w porządku dopóki na następny dzień podczas wydawania moczu czułam pieczenie i widziałam trochę krwi. Po około dwóch dniach mi to przeszło, lecz od wczoraj bardzo bolą mnie plecy w miejscu Talii, Jest to duży ból i boje się że mogło dojść do zapłodnienia, chociaż to praktycznie niemożliwe. Proszę o pomoc i możliwe przyczyny takiego bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 24, 2022 Nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikadekiel 16 Napisano Marzec 24, 2022 1 godzinę temu, Agnieszkad napisał: Witam, około 2 tygodnie temu uprawialiśmy sex z moim chłopakiem. Oboje mamy po 19 lat. Korzystaliśmy z prezerwatywy, i nic wewnątrz się nie dostało. Wszystko było w porządku dopóki na następny dzień podczas wydawania moczu czułam pieczenie i widziałam trochę krwi. Po około dwóch dniach mi to przeszło, lecz od wczoraj bardzo bolą mnie plecy w miejscu Talii, Jest to duży ból i boje się że mogło dojść do zapłodnienia, chociaż to praktycznie niemożliwe. Proszę o pomoc i możliwe przyczyny takiego bólu. Pewnie nie jesteś w ciąży. Polecam kupić test ciążowy w aptece lub drogerii w celu uspokojenia się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 25, 2022 11 godzin temu, Dobrosułka napisał: Mozna tez nasikac na cukier jak w innym watku I na proszek do pieczenia. Jak będzie się pienił jesteś w ciąży 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schmetterling 0 Napisano Marzec 25, 2022 18 godzin temu, Agnieszkad napisał: Witam, około 2 tygodnie temu uprawialiśmy sex z moim chłopakiem. Oboje mamy po 19 lat. Korzystaliśmy z prezerwatywy, i nic wewnątrz się nie dostało. Wszystko było w porządku dopóki na następny dzień podczas wydawania moczu czułam pieczenie i widziałam trochę krwi. Po około dwóch dniach mi to przeszło, lecz od wczoraj bardzo bolą mnie plecy w miejscu Talii, Jest to duży ból i boje się że mogło dojść do zapłodnienia, chociaż to praktycznie niemożliwe. Proszę o pomoc i możliwe przyczyny takiego bólu. No coś Ty, nie jesteś w ciąży, to pewne, nawet gdybyście współżyli bez zabezpieczenia to objawy ciąży nie pojawiają się po 2 dniach często dopiero po kilku tygodniach od zapłodnienia. Natomiast krwawienie i ból mogą świadczyć o uszkodzeniu tkanki pochwy podczas stosunku a także o różnych problemach ginekologicznych, które właśnie mogą objawiać się dolegliwościami bólowymi czy krwawieniem. Może to być stan zapalny lub coś innego. Radzilabym Ci wybrać się do lekarza i zbadać, po stosunku na pewno nie powinien Cię boleć kręgosłup - bardzo możliwe, że to ból promieniujący z dróg rodnych. Dla własnego spokoju lepiej to sprawdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkofobia Napisano Marzec 25, 2022 19 godzin temu, Agnieszkad napisał: Wszystko było w porządku dopóki na następny dzień podczas wydawania moczu czułam pieczenie i widziałam trochę krwi. Jedyne co może to oznaczać to jakieś zakażenie układu moczowego, krew i pieczenie mogłoby sugerować np. zapalenie cewki moczowej. 19 godzin temu, Agnieszkad napisał: Po około dwóch dniach mi to przeszło, lecz od wczoraj bardzo bolą mnie plecy w miejscu Talii, Jest to duży ból Może być zapalenie nerek, ogólnie nerki. Możesz wykonać badanie ogólne moczu (które i tak z pewnością zleci Ci lekarz) i bez znaczenia czy wynik będzie dobry czy zły udać się do lekarza po poradę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach