Gość monikapp25 Napisano Kwiecień 6, 2022 Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Kwiecień 6, 2022 Kasza manna z bananem, kisiel z kawałkami brzoskwini jakieś koktajle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dona1321 35 Napisano Kwiecień 6, 2022 Mrożone owoce np. Truskawki, jogurt naturalny, erytrol dla słodkości. Wszystko blenduje i mam fit lody czyli moje ulubione słodycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Kwiecień 6, 2022 Kostka gorzkiej czekolady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1 2 3 31 Napisano Kwiecień 7, 2022 Kasza manna to chyba słaby wybór. Gdzieś czytałam o niej i nie jadam, choć są przepisy na desery z jej użyciem. Zdrowsza jest kasza jaglana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Kwiecień 13, 2022 Owsianka plus świeże owoce i łyżeczka miodu do tego lub mus z daktyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaWojcikRadom 0 Napisano Maj 5, 2022 Cytat Jak byście potrzebowali profesjonalnego doradztwa w sprawie diet to polecam ZAMOWLEKI@PM.ME UWAGA to oszuści! profil jest tak samo lipny jak adresy które poleca. Zamówisz stracisz kasę!!!! Wysyłka podrobionych leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julciaxo 0 Napisano Maj 10, 2022 Smoothie bowl z owocami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaMaria1982 232 Napisano Maj 14, 2022 Galaretka z owocami, budyń na chudym mleku, musy owocowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach