Aduśka91 10 Napisano Czerwiec 7, 2022 Czy ktoś korzystał ze str Redaktorzy.com ? Czy będąc oszukanym przez nich można coś ugrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapucynek1234 0 Napisano Czerwiec 10, 2022 Rownież chetnie się dowiem… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Czerwiec 11, 2022 Dnia 7.06.2022 o 21:06, Aduśka91 napisał: Czy ktoś korzystał ze str Redaktorzy.com ? Czy będąc oszukanym przez nich można coś ugrać ? Tylko nie zapomnij na policji powiedzieć, że chciałaś kupić pracę dyplomową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aduśka91 10 Napisano Czerwiec 11, 2022 6 godzin temu, Foko Loko napisał: Tylko nie zapomnij na policji powiedzieć, że chciałaś kupić pracę dyplomową To nie chodziło o napisanie a poprawienie. Wiem że nie powinno się korzystać z czegoś takiego dlatego pytam czy można coś z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Czerwiec 11, 2022 1 godzinę temu, Aduśka91 napisał: To nie chodziło o napisanie a poprawienie. Wiem że nie powinno się korzystać z czegoś takiego dlatego pytam czy można coś z tym zrobić. No możesz iść na policję, im zamkną stronę, a Ciebie wywalą ze studiów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kachakachakacha 0 Napisano 19 Listopad Witam, czy ktoś z redaktorów korzysta z portalu redaktorzy.com i pisarze.org, od kilku dni jak chcę się zalogować wyświetla mi się komunikat, że konto zbanowane,z firma nie ma żadnego kontaktu ani telefonicznego, ani smsowego ani emeilowego... czy ktoś cos wie co tam się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach