KinPan78815 0 Napisano Czerwiec 19, 2022 Dzien dobry z tej strony KINPAN78815 - ojciec czteroletniego jacusia i siedmioletniego bartka, jest to pilna i powazna sprawa, otoz jestesmy biedna rodzina i nie starczy nam na rente a co gorsza na jacusia i bartusia! korzystam z kafejki internetowej w bydgoszczy kolo zamku ksiadz jesli ktos moglby przeslac mi 160zl na paypal moglbym sie odwieczyc i wyslac filmik jak wyprowadzam tych gowniarzy dziekuje za wszelskie zlocisze i dary pod moim adresem paypal KINPAN78815 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MadziaLenka 97 Napisano Czerwiec 20, 2022 Dnia 19.06.2022 o 20:00, KinPan78815 napisał: Dzien dobry z tej strony KINPAN78815 - ojciec czteroletniego jacusia i siedmioletniego bartka, jest to pilna i powazna sprawa, otoz jestesmy biedna rodzina i nie starczy nam na rente a co gorsza na jacusia i bartusia! korzystam z kafejki internetowej w bydgoszczy kolo zamku ksiadz jesli ktos moglby przeslac mi 160zl na paypal moglbym sie odwieczyc i wyslac filmik jak wyprowadzam tych gowniarzy dziekuje za wszelskie zlocisze i dary pod moim adresem paypal KINPAN78815 Tak dawno żadna historia mnie nie poruszyła wpłaciłabym za uśmiech „bombelka” 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Czerwiec 21, 2022 Dnia 19.06.2022 o 20:00, KinPan78815 napisał: Dzien dobry z tej strony KINPAN78815 - ojciec czteroletniego jacusia i siedmioletniego bartka, jest to pilna i powazna sprawa, otoz jestesmy biedna rodzina i nie starczy nam na rente a co gorsza na jacusia i bartusia! korzystam z kafejki internetowej w bydgoszczy kolo zamku ksiadz jesli ktos moglby przeslac mi 160zl na paypal moglbym sie odwieczyc i wyslac filmik jak wyprowadzam tych gowniarzy dziekuje za wszelskie zlocisze i dary pod moim adresem paypal KINPAN78815 Historia godna odcinka w uwadze, rozważ również obecność na siępomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach