kealia 0 Napisano Lipiec 11, 2022 Od 5 dni zmagam się z swędzeniem w strefie intymnej a mianowicie jakby cewka moczowa to była. Swędzenie ma miejsce wokół właśnie cewki moczowej jak i samej cewki.. Nie swędzi mnie pochwa więc to raczej nie infekcja intymna. Brałam globulki Gynoxin ale po nich o wiele bardziej mnie swędziało i ciągle smaruje się Clotrimazolum kremem. Biore też od 3 ddni urofuraginum bo to mogło wziąć się od pęcherza... Zaznaczę, że kilka dni przed wystąpieniem swędzenia miałam jakieś małe bóle pęcherza w wyniku czego bralam 1 tabletkę furaginum a w środę gdy to wystąpiło swędzenie to znowu czułam ból pęcherza a potem kilka h po pracy już doskwierało mi swędzenie.. Najbardziej odczuwam z rana swędzenie lecz po odstawieniu Gynoxim mniej to swędzi ale jednak jest takie uczucie i lekko boli gdy po sikaniu się podcieram.. Ma ktoś sposób jak pozbyć się tego całkowicie? Ginekologa dopiero mam w następnym tygodniu i boję się, że to mi nie przejdzie do tego czasu.. a za kilkanaście dni mam wakacje za granicą i chyba się załamię do tego czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach