Gość0002 0 Napisano Październik 2, 2022 Witam. Za 4 dni powinnam zacząć brać antykoncepcję, ale dzisiaj wydarzyła się taka sytuacja, ze pękła nam prezerwatywa i partner skończył we mnie. Szansa na zajście w ciąże jest niska niby, ale wiadomo, nigdy zerowa. Teraz nie wiem czy mam normalnie zacząć brać antykoncepcję za 4 dni czy nie? Pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 2, 2022 5 godzin temu, Gość0002 napisał: Witam. Za 4 dni powinnam zacząć brać antykoncepcję, ale dzisiaj wydarzyła się taka sytuacja, ze pękła nam prezerwatywa i partner skończył we mnie. Szansa na zajście w ciąże jest niska niby, ale wiadomo, nigdy zerowa. Teraz nie wiem czy mam normalnie zacząć brać antykoncepcję za 4 dni czy nie? Pomocy! A bierzesz tabletkę po? Jeżeli nie to zacznij normalnie brać tabletki w 1 dzień miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość0002 0 Napisano Październik 2, 2022 Nie biorę tabletki dzień po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 2, 2022 3 godziny temu, Gość0002 napisał: Nie biorę tabletki dzień po. No to poczekaj na okres i zacznij brać tabletki normalnie w 1 dzień zgodnie z zaleceniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Październik 3, 2022 22 godziny temu, Gość0002 napisał: Witam. Za 4 dni powinnam zacząć brać antykoncepcję, ale dzisiaj wydarzyła się taka sytuacja, ze pękła nam prezerwatywa i partner skończył we mnie. Szansa na zajście w ciąże jest niska niby, ale wiadomo, nigdy zerowa. Teraz nie wiem czy mam normalnie zacząć brać antykoncepcję za 4 dni czy nie? Pomocy! Szansa jest niska, zrób test owulacyjny na wszelki wypadek- najprawdopodobniej to nawet nie był dni płodne. Tabletki anty zacznij brać zgodnie z zaleceniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudka 0 Napisano Styczeń 23, 2023 Jak ktoś zastanawia się czy stosunek przerywany to metoda antykoncepcji to ciekawy wpis w sieci można poczytać e-recepta.net/blog/czy-stosunek-przerywany-moze-byc-skuteczna-metoda-antykoncepcji/. Dobra opcja, warto budować swoją świadomość w temacie i też może potem wybór metody będzie dla takiej osoby łatwiejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majakowa1988 2 Napisano Styczeń 23, 2023 stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji... najskuteczniejsza metoda antykoncepcji to antykoncepcja hormonalna i mechaniczna np za pomocą prezerwatywy (która jednak czasem pęka) lub silikonowej wkładki diafragma Caya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach