MamaMai 868 Napisano sobota o 19:23 Wróciłam z kijków. 8 km zrobione. Czuję stopy. Ale cieszę się że zmotywowałam się. Kiedyś to był mój stały dzienny element i stały limit. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano niedziela o 06:50 Dzień dobry U mnie bez zmian. Idzie zima więc częściej sięgam po ''treściwsze'' produkty. Oby nie poszły w kolejną oponkę https://www.youtube.com/watch?v=zke8aEwZNcw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano niedziela o 06:55 Zostawiam filmik. Taki specyfik z pewnością nie zaszkodzi. Zrobię i ja. Są też inne, np herbata z rozmarynem, czy koperkowo pietruszkowo miętowy koktajl. Wszystko zapisałam i będę piła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 196 Napisano wczoraj o 05:22 (edytowany) Hey.Zważyłam się dziś i ważę 62,85 kg (a ostatnio 63 było) ale przyznam się,że wczoraj zjadłam 2 kawałki ciasta. Wcześniej 3 dni nie jadłam słodyczy i podoba mi się że nie czułam się taka pełna więc od dziś kontynuuję "detox" od cukru. Piję te soki z kiszonek a w tygodniu będę miała badanie na candidę. apka pokazuje dziś takie wyniki: waga 62.85 BMI 25.8 (nadwaga) tłuszcz % 25.1 masa tłuszczu ciała kg 15.8 (masakra tyle mój tłuszcz waży) waga bez tłuszczu (kg) 47.09 ! tłuszcz trzewny 12.0 waga wody % 54.2 (standard) mięśnie % 70.6 (standard) super bo zanim zaczęłam brać hormon wzrostu to ciągle pisało Niedobór. (badanie densytometria też lepiej wyszło niż 2 lata temu, lekarz powiedział że poprawiła się gęstość kości) stopień otyłości % 18.1 (nadwaga) Edytowano wczoraj o 05:23 przez Molly_00 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano wczoraj o 07:34 Dzień dobry : ) Ja też pozwoliłam sobie na więcej ale siostra upiekła pyszny chlebek bananowy. Długi spacer po myślę że pozwolił spalić chociaż część tych kalorii/ Dziś gotuję zupę na kurzych skrzydełkach z kalafiorem i zieloną fasolką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 196 Napisano wczoraj o 08:06 (edytowany) Ja nie mam dziś obiadu ale ciocia z wujkiem przywieźli wczoraj karpia w galarecie (wujek jest wędkarzem i złowił kilka karpi) oraz karp marynowany więc będziemy dziś jadły z mamą rybę. Edytowano wczoraj o 08:07 przez Molly_00 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 196 Napisano wczoraj o 08:08 A gdzie się podziała 'polska Naomi'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 868 Napisano wczoraj o 09:00 51 minut temu, Molly_00 napisał: A gdzie się podziała 'polska Naomi'? Też o tym wczoraj pomyślałam. A kiedy miała być na tym wyjeździe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 868 Napisano wczoraj o 09:06 (edytowany) Dziś umówiłam się z koleżanką na kijki. Nastawię zupę, pograbię liście na podwórzu i idę maszerować. Martwi mnie tylko, że czuje trochę kolano i jedną stopę. W kolanie ponoć zwyrodnienie jak twierdzi mój lekarz a stopa była kiedyś w gipsie i teraz odczuwa zapewne moją obecną wagę. Wezmę opaskę na kolano a stopę ustabilizuje po powrocie i może jakoś dam radę. Jutro zrobię dzień na regenerację a jak trzeba to i pojutrze. A i wypiłam właśnie artrozin na kolano. Muszę kupić wogole kolagen bo ponoć też super robi na włosy a i pewnie na kolano pomoże. Edytowano wczoraj o 09:07 przez MamaMai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano wczoraj o 11:12 1 godzinę temu, MamaMai napisał: Dziś umówiłam się z koleżanką na kijki. Nastawię zupę, pograbię liście na podwórzu i idę maszerować. Martwi mnie tylko, że czuje trochę kolano i jedną stopę. W kolanie ponoć zwyrodnienie jak twierdzi mój lekarz a stopa była kiedyś w gipsie i teraz odczuwa zapewne moją obecną wagę. Wezmę opaskę na kolano a stopę ustabilizuje po powrocie i może jakoś dam radę. Jutro zrobię dzień na regenerację a jak trzeba to i pojutrze. A i wypiłam właśnie artrozin na kolano. Muszę kupić wogole kolagen bo ponoć też super robi na włosy a i pewnie na kolano pomoże. Daj znać czy artrozin Ci pomógł. Ma bardzo dobry skład. Moje stawy ostatnio też dają o sobie znać. Miałam sporo pracy w ogrodzie i w domu i chyba trochę je nadwyrężyłam. Kolagen to też dobry pomysł, muszę poczytać jaki jest najlepiej przyswajalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 868 Napisano wczoraj o 11:26 11 minut temu, Miaina napisał: Daj znać czy artrozin Ci pomógł. Ma bardzo dobry skład. Moje stawy ostatnio też dają o sobie znać. Miałam sporo pracy w ogrodzie i w domu i chyba trochę je nadwyrężyłam. Kolagen to też dobry pomysł, muszę poczytać jaki jest najlepiej przyswajalny. U mnie w pracy biorą taki przeznaczony dla.....koni...nie żartuje. Ponoć te specyfiki dla koni są najlepsze, najszlachetniejsze i kolagen również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano wczoraj o 11:32 3 minuty temu, MamaMai napisał: U mnie w pracy biorą taki przeznaczony dla.....koni...nie żartuje. Ponoć te specyfiki dla koni są najlepsze, najszlachetniejsze i kolagen również Wiem. I wychodzą taniej ale ja jakoś nie potrafię się do nich przekonać. Pracuję nad tymi naleciałościami i robię pewne postępy więc nie wykluczam ze kiedyś skorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 868 Napisano wczoraj o 15:48 Zrobiłyśmy z koleżanką 9 km. Nogi mi odpadają. Ale radość jest bo wyrobiłyśmy 12000 kroków. Teraz zjem tylko kolację, wezmę kąpiel i finito na dziś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 196 Napisano 15 godzin temu Hej. Jutro będę miała wymaz z gardła w celu badania na posiew Candidy. Potem muszę czekać 10 dni. Robię prywatnie (koszt 60 zł). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 868 Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, Molly_00 napisał: Hej. Jutro będę miała wymaz z gardła w celu badania na posiew Candidy. Potem muszę czekać 10 dni. Robię prywatnie (koszt 60 zł). Aż jestem ciekawa jak Ci wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 196 Napisano 5 godzin temu Ja też. A dopiero w przyszły piątek będzie wynik. Czuję że to jest to. Mam sporo objawów. A tobie jak wyszły badania ? Pisałaś że dostałaś skierowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach