nofutureshe 164 Napisano Kwiecień 23, 2023 Ogląda ktoś? Natknęłam się na info, że obecna kobieta Stefana ma koło 50 lat, porzuciła 3 dzieci i zarabiała na Roxie. Cała galeria patologii ale lubię się pośmiać, zwłaszcza z pierwszych sezonów - Pana Stasia i Franka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2221 Napisano Kwiecień 23, 2023 Ja jestem wierną widzką od początku serialu. Niektórzy bohaterowie są po prostu nieporadni w tych kwestiach, ale poczciwi (Henio albo ten Marcin, któremu zmarł ojciec). Za niektórych niestety jest mi wstyd jak ich oglądam (jak ten ryży co go w jakimś pustostanie pokazywali) - tylko o wysyłaniu foteczek gadał i co by robił z kobietą w łóżku Ta od Stefana, wygląda poważnie, ale chyba nie ma 50, skoro w ciążę zaszła. Akurat zastanawiałam się ile dzieci z poprzednich związków może mieć.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nofutureshe 164 Napisano Kwiecień 23, 2023 9 minut temu, Wsedno napisał: Ja jestem wierną widzką od początku serialu. Niektórzy bohaterowie są po prostu nieporadni w tych kwestiach, ale poczciwi (Henio albo ten Marcin, któremu zmarł ojciec). Za niektórych niestety jest mi wstyd jak ich oglądam (jak ten ryży co go w jakimś pustostanie pokazywali) - tylko o wysyłaniu foteczek gadał i co by robił z kobietą w łóżku Ta od Stefana, wygląda poważnie, ale chyba nie ma 50, skoro w ciążę zaszła. Akurat zastanawiałam się ile dzieci z poprzednich związków może mieć.... No podobno 3, najstarszą córkę wychowali dziadkowie, ma 23 lata a pozostałych dwoje zabrali bo piła itd. Każde z innym ojcem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wercziczi 0 Napisano Maj 5, 2023 @nofutureshe proszę odezwij się do mnie na maila, mam pytanie - jusko99@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nofutureshe 164 Napisano Maj 5, 2023 15 minut temu, Wercziczi napisał: @nofutureshe proszę odezwij się do mnie na maila, mam pytanie - jusko99@o2.pl Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merci12 0 Napisano 16 Kwiecień (edytowany) Ludziska wiecie może skąd jest Mietek z 10 sezonu chłopaków do wzięcia? Jak macie jakieś info proszę podzielcie się tym Edytowano 16 Kwiecień przez Merci12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4364 Napisano 17 Kwiecień (edytowany) Która, ta czarna? Ta, z która był ostatnio (być może jest jakaś nowa, nie oglądam), staro wyglądająca to go wrabiala na ciąże, a w ciazy nie była, tylko ma taki brzuch Edytowano 17 Kwiecień przez Sylka856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STOKROTKA 102 Napisano 18 Kwiecień Podobno Jaruś się rozwodzi i wziął go pod swe skrzydła jakiś kolega, ale w tej kwestii mam wrażenie że trafił spod deszczu pod rynnę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena7070 111 Napisano 30 Kwiecień Dnia 18.04.2024 o 05:55, STOKROTKA napisał: Podobno Jaruś się rozwodzi i wziął go pod swe skrzydła jakiś kolega, ale w tej kwestii mam wrażenie że trafił spod deszczu pod rynnę. Coo? O ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach