ola151 42 Napisano Listopad 20, 2023 Jest coś takiego jak poważanie zawodu mecenas, lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 20, 2023 Jakie poważanie ma ktoś kręcąc te fillmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plotkary 2 Napisano Listopad 20, 2023 Przed chwilą, ola151 napisał: Jakie poważanie ma ktoś kręcąc te fillmy. Ale jesteś zacofana, współczuje. Nie wiem z jakiej wsi jesteś, ale internet może służyć nie tylko do obgadywania innych ale i poznawania świata. Dasz radę, POWODZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 20, 2023 (edytowany) Jestem z Warszawy. Edytowano Listopad 20, 2023 przez ola151 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Listopad 20, 2023 Nie lubię jej. W ogóle co ona za treści ma? Łazi dookoła pokoju w tych samych ciuchach razem z zakompleksioną grubszą dziewczyną. Masakra. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1727 Napisano Listopad 21, 2023 Już nawiedzona poszła? Nara laska von cytując siwy czerep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 21, 2023 To jest własne leczenie komleksów. Kompleksy ma ten kto kręci te filmy. Potem wypisywanie na forach internetowych, że to laski mają kompleksy, bo postrzegają kobiety przez pryzmat faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 21, 2023 Tekst był super do śmiechu o tej karcie. Coś podobnie mnie rozbawiło jak film Olfactorii coś tam 9 cech mojego idealnego faceta, czy cała ta np. Caroline Derpinski. Prywatnie do żadnej Pani nic nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Użytkownik00 1339 Napisano Listopad 21, 2023 16 godzin temu, Plotkary napisał: Nie Suzy, tylko Disa, która też tu pięknie obgadywałyście i mam niezły ubaw z tego że nadal jesteście tak samo żenujące jak 10 lat temu. Jak Wy same ze sobą wytrzymujecie? Jednak te internety to nic się nie zmieniają. Zawsze jest gdzieś zgraja sfrustrowanych bab, które nie radzą sobie z czyimś życiem żerują na nim, na czyichś wzlotach i upadkach, bo same mają tak smutne życie że odnajdują radość tylko w pisaniu o innych. Współczuję, ale skoro ja dorosłam może i Wam się kiedyś uda. TRZYMAM KCIUKI Taka mała rada.Jeśli bedąc młodą dziewczyną odbiłaś męża jakiejś kobiecie,licz się z tym,że za kilka lat gdy przestaniesz być młoda,jakaś młodsza kobieta odbije Tobie męża.Karma wraca,szkoda,tylko,że syn na tym ucierpiał. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 21, 2023 Suzy lepiej wygląda obecnie, niż wcześniej sprzed ok 15 lat i więcej na tych "Nocnych igraszkach" zadzwoń pan pod numer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano Listopad 21, 2023 23 godziny temu, Plotkary napisał: Co za różnica czy wydaje kasę adwokata, piekarza, robotnika budowlanego? Jej sprawa. Zafiksowałaś się na mecenasiku i tylko Ci można współczuć. Różnica jest w formie wydawania. Jeśli robisz to ostentacyjnie, jarając się tym jak dokonaniem na poziomie zdobycia Everestu, męża tytuujesz panem (niby żart, a jakby podświadomość) to sama się określasz i uprzedmiotowujesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Listopad 22, 2023 Pan mąż Nie przyszłoby mi do głowy mówić tak o moim. Ale rozumiem, że to taki szacunek do "Pana" i zarządcy. Masakraaa. Ona już młodziutka nie jest. Na pewno Pan mąż rozejrzy się niebawem za nową a może i cały czas skacze to tu to tam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 22, 2023 Najpierw kręci lux życie na pokaz w internecie a teraz ma stres. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 22, 2023 Pokazywanie bardzo drogich marek jak Tod's, LV, Massimo Dutti o rolexach nie wspomnę i jednocześnie promowanie teraz marki Green Point to już naprawdę.... Wcześniej nigdy się tak nie ubierała, za współpracę to zrobić można wszystko. Bo współpraca to zarobić, tylko kłóci się to z wizerunkiem. Kręcić filmy o lux produktach, żeby brać współpracę nieważne co, no lux to nie jest. Kompletnie jest niewiarygodna we wszystkim co robi. Tylko, żeby jakiś grosz zarobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 395 Napisano Listopad 22, 2023 37 minut temu, ola151 napisał: Pokazywanie bardzo drogich marek jak Tod's, LV, Massimo Dutti o rolexach nie wspomnę i jednocześnie promowanie teraz marki Green Point to już naprawdę.... Wcześniej nigdy się tak nie ubierała, za współpracę to zrobić można wszystko. Bo współpraca to zarobić, tylko kłóci się to z wizerunkiem. Kręcić filmy o lux produktach, żeby brać współpracę nieważne co, no lux to nie jest. Kompletnie jest niewiarygodna we wszystkim co robi. Tylko, żeby jakiś grosz zarobić. Jak pan mąż kopnął w tyłek, to i w Greenpoincie się można ubrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola151 42 Napisano Listopad 23, 2023 Cały czas powtarza, że skład jest najważniejszy. A mówi coś o składzie ubrań z Green Pointa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach